PEJOVIĆ SA DVA GOLA HEROJ ŠAPČANA: Mačva iz Gornjeg Milanovca nosi ceo plen!

Autor:

Sport

23.11.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što OFK Beograd nije uspeo prošlog vikenda, uspeo je sastav iz Šabca danas.

PEJOVIĆ SA DVA GOLA HEROJ ŠAPČANA: Mačva iz Gornjeg Milanovca nosi ceo plen!

Foto: FK Mačva Šabac

Meč devetog odloženog kola Prve lige Srbije odigran je danas na stadionu u Gornjem Milanovcu gde je domaći sastav Metalca ugostio Mačvu iz Šabca.

Republika

Uspeo je Metalac u prošlom kolu da nanese prvi poraz aktuelnom lideru i verovatno novom članu najjačeg ranga takmičenja u našoj zemlji, u odličnom raspoloženju je ušao u duel sa Mačvom, ali uvodni minuti pripali su gostujućem timu.

Luka Pejović je posle deset minuta igre uspeo da dovede goste u vođstvo od 1:0. Isti fudbaler je bio u ulozi egzekutora i kod drugog gola za Mačvu, prvi šut je uspeo da odbrani mladi golman Metalca, Premović, ali se lopta vraća fo Pejovića, koji je smešta u mrežu, 2:0 na isteku pola sata igre.

 

 

Pred odlazak na odmor domaći su odgovorili sa jednim golom, nakon prodora po levoj strani i udarca, Gočmanac na kratko odbija loptu, ali ona stiže do fudbalera Metalca, koji je dodaje do Svetislava Miloševića, a on je smešta u mrežu, 2:1. 

Za vreme pauze izvršene su dve izmene u redovima domaćina, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Velika želja za sva tri boda viđena je kod igrača oba tima, što je rezultiralo velikim brojem prekida i žutih kartona. Na isteku sat vremena igre nakon konflikta, po drugi žuti, odnosno crveni karton dobijaju Filip Bačkulja, fudbaler Metalca, i Marko Jovović, koji je bio u dresu Mačve. 

Poslednjih pola sata meča beležimo par prilika na obe strane, odnos snaga je bio 10 na 10, ali to nije promenilo način igre. Izmenama su treneri promenili svoju taktičku postavku, i na kraju je tim iz Šabca uspeo da odnese ceo plen. 

Metalac (Gornji Milanovac) - Mačva (Šabac) 1:2 (1:2)

Metalac: Premović, Jovičić (od 46' Bulatović), Bačkulja, Milinković (od 46' Abah), Milošević (od 70' Mina), Ilić (od 87' Marković), Maksimović, Žakula, B. Mijailović, V. Mijailović, Arambašić

Mačva: Gočmanac, Marković, Jovović, Vraštanović, Mijailović (od 62' Jevtić), Sladojević, Ristivojević, Novaković (od 70' Jovanović), Abdullahi, Savković, Pejović (od 94' Dimitrijević) 

Već za dva dana oba tima očekuju mečevi 19. kola, Metalac gostuje Tekstilcu iz Odžaka, dok Mačva ide na noge Radničkom iz Sremske Mitrovice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading