MAJA I ANELI PRSA U PRSA ZA VASRKS: Starlete odmerile snage, Ahmićeva je dohvatila za KOSU, pa napravile HAOS!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić i Maja Marinković odlučile da zakopaju ratne sekire, par na neko vreme.

Maja Marinković i njena ljuta rivalka Aneli Ahmić odlučile su da za najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs zakopaju sve ratne sekire. 

Naime, povodom najvećeg hrišćanskog praznika - Vaskrsa, Marinkovićeva i Ahmićeva su ispozirale su ispred objektiva portala Republika, te su priliku iskoristili kako bi se tradicionalno i kako običaju nalažu, "olupali" odnosno kucnuli uskršnjim jajima.

Poznato je da su Maja i Aneli mesecima unazad vodile žestoke ratove, kako zbog ljubavnih drama sa Markom Janjuševićem Janjušem, tako i zbog ličnog sukoba. Obe starlete su temperamente, ali to ih nije obeshrabrilo da pred našim objektivnom odmere snage u lupanju jaja. 

Foto: pink.rs

Maja Marinković i Aneli Ahmić

 

Starlete su prsa u prsa pokazale da su jedna drugoj oprostile sve na najradosniji hrišćanski praznik. Podsetimo, Maja i Aneli mesecima unazad vode ozbiljne verbalne ratove:

- Kad god prođem ti se sladiš onim što mi se dešava. Završićemo ti i ja na sudu, a kad se tamo nađemo, podsetiću ja nadležne za tvoje rane radove. Polako Majo, samo me se pazi. To što ti pretiš sudom to je prazna priča, a ja u spoljnom svetu mogu da prikupim razne dokaze. Zna se gde je mesto ku*vama - počela je Aneli, da bi se Marinkovićka nadovezala:

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Aneli Ahmić

 

- Još jednom ako čujem da si me tako nazvala apelovaću ljudima napolju da sve prijave sudu. Ćeraćemo se ti i ja, a na sudu ćeš morati pred ljudima da ponoviš to kako si me nazvala. Bolje ti je da se smiriš i da se povučeš u mišiju rupu. Svi znamo i kakva si majka i kakva si ljubavnica. Ja ću da ti kažem još jednom - nisi ništa posebno. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading