TRI BODA ZA MIRAN SAN: Jelav se trijumfom nad Slogom održao u gornjoj polovini tabele!

Autor:

Sport

23.11.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za odmor.

TRI BODA ZA MIRAN SAN: Jelav se trijumfom nad Slogom održao u gornjoj polovini tabele!

Foto: FK Jelav

U okviru 13. kola Međuopštinske lige Jadar, sastav Jelava ugostio je ekipu Sloge (Straža). Domaći su u ovaj meč ušli sa osvojenih 16 bodova i držali su sedmo mesto na tabeli, dok su gosti imali šest manje i bili su na 13. poziciji u ligi.

Republika

Od samog početka utakmice igrači iz Jelava su u meč ušli na najbolji mogući način, i već u trećem minutu igre kapiten Miloš Miletić je načeo mrežu protivnika iskoristivši gužvu nakon kornera, 1:0. Dok je protivnik još bio u šoku nakon primljenog gola, u sedmom minutu domaći su duplirali vođstvo preko napadača Ivana Miletića, koji je sjajno lobovao protivničkog golmana, 2:0.

U nastavku prvog pluvremena, domaćin nastavlja da napada sa svih strana, i propušta nekoliko odličnih prilika. Gostujući sastav uspeva da odbrani svoju mrežu, i do pauze nije bilo promene rezultata.

U drugom delu igre borba se nastavlja, ali ovog puta bilo je prilika na obe strane, igrači Sloge se bude i preuzimaju inicijativu, kreiraju par lepih akcija, ali bez uspešne završnice. Jelav je čako grešku rivala, i u 71. minutu igre konačan rezultat utakmice postavlja Đorđe Radojčić nakon prelepe akcije njegovih saigrača, lopta dolazi do njega i pogađa mrežu gostiju, 3:0.

Jelav - Sloga (Straža) 3:0 (2:0)

Jelav: Radić, J. Adakalić (od 70’ Kojić), M. Adakalić, Miletić (od 46’ Bakić), Jović, Jovanović, Novaković, Nikolić, Radojčić (od 88’ Jakovljević), Miletić, Zarić

Sloga: Tešić, Vasić, Ražnatović, Kuzmanović, Arsenović, Vlajković, Ninković, Radnić (od 66’ Simić), Stanišić, Gajić, Ristić

 

Ovim trijumfom Jelav je stigao do šestog mesta, i na njemu će provesti zimsku pauzu, dok su gosti i dalje pretposlednji sastav na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading