POLUSEZONA KROZ BROJKE: Prošlogodišnji član višeg ranga se održao u vrhu tabele!

Autor:

Sport

23.11.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk je istakao kandidaturu za najviši plasman.

POLUSEZONA KROZ BROJKE: Prošlogodišnji član višeg ranga se održao u vrhu tabele!

Foto: FK Hajduk Ribarica

Ispao je leta 2021. godine tim iz Ribarice iz Međuopštinske lige Jadar, ali se u sledećoj sezoni ekspresno izborio za povratak u dobro poznato društvo, međutim nakon jedne sezone opet se vratio u Opštinsku ligu.

Republika

Zimsku pauzu Hajduk će u Opštinskoj ligi Loznica (grupa B) provesti na trećoj poziciji na tabeli sa učinkom od pet trijumfa jednog remija i dva poraza. Zaostatak za liderom je trenutno šest bodova, dok je drugo mesto udaljeno samo tri boda. Mrežu rivala igrači su tresli u 15 navrata, dok je njihov golman savladan u 11 situacija.

Tokom jesenjeg dela polusezone dres Hajduka nosilo je 20 igrača, trojica su odigrala svaki minut prvog dela prvenstva, dok su pet fudbalerima nastupila na svih osam dosadašnjih utakmica. Po broju odigranih minuta ističu se Darko Stojadinović, Stefan Pavlović i Darko Spremić sa maksimalnih 720 minuta.

Što se tiče liste asistenata, u Hajduku se već godinama u samom vrhu nalazi Darko Spremić, pa je tako i nakon prvog dela takmičenja aktuelne sezone, on je loptu dodao saigračima u pet situacija, nakon čega se zatresla mreža rivala. Prate ga Slaviša Stojadinović, Nikola Jakovljević i Darko Stojadinović sa po dve asistencije, dok su Momčilo Matić i Nemanja Nikolić upisali po jednu.

Petnaest postignutih golova na osam mečeva raspoređeni su između sedam fudbalera, listu predvodi Slaviša Stojadinović sa četiri, prati ga Darko Spremić sa tri, dok su po dva puta protivničkog golmana savladali Damir Selimović, Nemanja Nikolić i Nikola Jakovljević. Po jedan pogodak postili su Miloš Vasiljević i Nemanaj Milinković.

Nalazi se Hajduk u samom vrhu tabele, izdvojio se sa jesenjim prvakom, Slogom iz Lipničkog Šora i Paskovcem od ostalih klubova u ligi, i verovatno je to ta "trojka" koja će se boriti za prva dva mesta na kraju sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading