IZBOR NIJE BIO LAK: Predstavljamo Vam 11 najboljih nakon prvog dela prvenstva Opštinske lige Loznica!

Autor:

Sport

23.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijanse su odlučivale.

IZBOR NIJE BIO LAK: Predstavljamo Vam 11 najboljih nakon prvog dela prvenstva Opštinske lige Loznica!

Foto: Facebook.com

lopta

Opštinska liga Loznica ove godine organizovana je u dve grupe (A i B), ukupno se ove sezone takmiči 19 timova, i trenutno se svi klubovi nalaze na zimskoj pauzi koja će trajati do aprila meseca predstojeće kalendarske godine.

Republika

Na instagram profilu "sport_u_podrinju", koji inače prati ovu ligu, održano je glasanje za najbolji tim jesenjeg dela prvenstva, koji ćemo Vam predstaviti u nastavku teksta.

Za najboljeg golmana izabran je Nemanja Dragićević (22) koji je proteklog leta zadužio opremu jesnjeg prvaka "grupe B", pored njega u idealnom timu prvog dela prvenstva prave mu društvo još dva saigrača. Milovan Matić, koji igra na poziciji štopera, kao i Nikola Matić koji je univerzalac u redovima Vuka iz Tršića. Defanzivnu liniju tima "krpe" Marko Simeunović fudbaler Mladosti iz Donjeg Dobrića, dok su bekovska mesta rezervisana za Đorđa Grujića (Sloga Lipnički Šor) i Stefana Stefanovića koji brani boje Paskovca.

 

 

Srednju liniju najboljeg tima jesenjeg dela prvenstva pored Nikole Matića čini i Anđelko Marković (Paskovac), popularni Đele koji je "punio" sve statističke kolone na utakmicama, a  tu je i Čedo Stefanović koji nosi dres Budućnosti (Runjani). U samom špicu napada nalaze se Igor Stefanović (Budućnost Runjani), Dejan Marić (14. Oktobar Draginac) i Boro Veselinović koji brani boje jesenjeg prvaka "grupe B".

Urednik instagram profila "sport_u_podrinju" je povodom ovog izbora izneo sledeći svoj utisak:

- Mnogo kvalitetnih igrača konkurisalo je za ovaj tim polusezone, nijanse su odlučivale da bi se odredilo ko će biti na kraju u ovom timu. Nadam se da mi niko neće zameriti i da će me svojim igrama u nastavku prvenstva razuveriti i da će naći svoje mesto u timu sezone.

Pauza je nešto što nije omiljeno među igračima, kao ni članovima klubova na drugim pozicijama, ali isto tako može doći kao dobar period da se izvrše određene promene.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading