HAOS PRED FINALE KUPA! Fudbalere Zvezde i Vojvodine dočekalo ŠOKANTNO IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.05.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće teško igrati u ovakvim uslovima.

HAOS PRED FINALE KUPA! Fudbalere Zvezde i Vojvodine dočekalo ŠOKANTNO IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine sastaju se od 20 časova i 15 minuta na Lagatoru u finalu Kupa Srbije.

Pred ovaj meč beogradski crveno-beli su apsolutni favoriti protiv Novosađana, a nema sumnje da će u Loznici imati veliku podršku delija koje su krenule na poprište večerašnje utakmice.

Ipak, aktere finala po dolasku na Lagator zateklo je neprijatno iznenađenje, budući da vremenske okolnosti ne idu na ruku ni Zvezdi ni Vojvodini. Naime, u Loznici kiša pljušti "kao iz kabla", a kako prenosi naš izveštač sa lica mesta, uslovi će biti znatno otežani po raskvašenom terenu.

Izabranici Vladana Milojevića žele da stave šlag na tortu, zbog uspešne sezone u kojoj je odbranjena šampionska titula, nekoliko kola pre kraja Superlige, gde je ostalo da se odigra još jedna runda.

Sada im se pruža prilika da trećim trijumfom protiv novosadske "stare dame" u tekućoj sezoni odbrane i "duplu krunu", čime bi u potpunosti zaokružili sjajnu godinu, koja je usledila povratkom trofejnog stručnjaka na klupu tima sa Marakane.

Zvezda i Vojvodina su se ove sezone sastali tri puta i beogradski crveno-beli su slavili u dva meča, dok je jedan završen bez golova na "Karađorđu". Na otvaranju šampionata bili su ubedljivi 5:0, potom trijumfovali i u Novom Sadu rezultatom 2:1 golovima Osmana Bukarija, da bi u plej-ofu mreže mirovale.

Pravdu u večerašnjem duelu deliće Milan Ilić iz Ćuprije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading