VOJVODIĆ JE ODLIČAN "MAŠINOVOĐA": Lokomotiva je na dobrom koloseku!

Autor:

Sport

23.11.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolektiv iz Subotice je ove sezone odlično sastavljen na svim nivoima.

VOJVODIĆ JE ODLIČAN "MAŠINOVOĐA": Lokomotiva je na dobrom koloseku!

Foto: Privatna arhiva Nemanja Vojvodić

Već dužni niz godina ekipa se takmiči u Gradskoj ligi Subotica, i izgleda da je došlo vreme da se klub "pojavi" u višem rangu takmičenja.

Republika

Sastav Lokomotive iz Subotice je ove takmičarske godine pronašao pravu formulu da se ekipa bori za sam vrh tabele, i na dobrom je putu da se okiti i titulom prvaka, koja garantuje plasman u viši rang takmičenja. Trenutno se sastav pod vođstvom Nemanje Vojvodića nalazi na prvom mestu, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Lokomotiva je prvi deo sezone završila sa titulom jesenjeg prvaka, učinak od sedam trijumfa, jednog remija i dva poraza bio je dovoljan da se sa prvog mesta uđe u zimsku pauzu. Kontaktirali smo trenera Vojvodića, koji je za naš portal govorio o trenutnoj situaciji u klubu, kao i o daljim planovima za predstojeći period.

Kada je počela tvoja priča sa Lokomotivom?

- Ekipu sam preuzeo krajem prošle takmičarske godine, priveo sam sezonu kraju, a onda sam prošao sa igračima kompletne pripreme za sezonu 23/24, moj skor na klupi prvog tima je 15-5-3. 

Koja su bila tvoja očekivanja pred početak aktivne sezone?

- Očekivanja su svakako bila visoka, radim sa izuzetno kvalitetnom grupom momaka, pa samim tim i ciljevi moraju biti najviši mogući. Sa upravom sam se dogovorio da idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, i da ćemo na kraju videti do gde će nas to dovesti. Mislim da smo na dobrom putu, pola posla je odrađeno, i sada nam predstoji drugi deo, koji će sigurno biti teži. 

Jesenji deo prvenstva je završen, sada sledi odmor i prelazni rok, šta se može očekivati u Vašim redovima po tom pitanju?

- Neće biti mnogo promena, već smo sa upravom targetirali dva igrača, verujem da će uprava uspeti na čelu sa predsednikom da dogovori saradnju, i tako bi smo jako brzo završili sav posao oko igračkog kadra. 

Pauza jeste duga, ali kako se to obično kaže u fudbalskim krugovima "brzo prođe", koji su planovi za proleće?

- Želimo da odradimo kvalitetne pripreme, sa 5-6 prijateljskih duela. Cilj je daleko, idemo korak po korak, kao što sam već rekao, i mislim da možemo prvi da prođemo kroz cilj na kraju prvenstva. Veliki posao nas čeka, ali smo jako dobar i složan sportski kolektiv, igrači, uprava, treneri, svi smo kao jedno i na terenu se to vidi. 

Lokomotiva i Vojvodić na pola su puta ka Područnoj ligi Subotica, trenutno se "kompozicija" nalazi u garaži, ali se jako brzo očekuje da se polako počinje sa podizanjem radne temperature.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading