LUK JE DOŽIVEO PRAVI PROCVAT: Radi se na svim poljima, klub dobija reputaciju i među mnogo "većim" sportskim kolektivima! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.11.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vredni i radni ljudi, spremni za saradnju sa svima.

LUK JE DOŽIVEO PRAVI PROCVAT: Radi se na svim poljima, klub dobija reputaciju i među mnogo "većim" sportskim kolektivima! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Luk Voćnjak

Prošlogodišnji član baraža za plasman u Mačvansku okružnu ligu je u istom ritmu nastavio je i u aktuelnom prvenstvu, gde se takođe trenutno nalazi u samom vrhu tabele.

Republika

Ekipa iz Voćnjaka će zimsku pauzu sa učinkom od sedam trijumfa, jednog remija i pet poraza provesti na četvrtoj poziciji na tabeli, sa 22 osvojena boda. Sastav Luka je igrao tokom celog jesenjeg dela u promenjivoj formi i svi u klubu delimično mogu biti zadovoljni dosadašnjim učinkom.

U vikendu u kojem je završen prvi deo prvenstva, stadion u Voćnjaku je dobio stolice na trbinama, tačnije od sada će 300 ljubitelja fudbala imati prilike za još bolji ugođaj na tribini, koja je prekrivena metalnom konstrukcijom tokom cele dužine. 

Sportski direktor Luk-a, Miroslav Popović za naš portal povodom kraja prvog dela prvenstva izjavio je:

- Generalno zadovoljni smo četvrtim mestom na tabeli, moglo je to biti bolje. Sve u svemu jedna lagana sezona, sa 40 posto snage, bez trzavica i nekih opterećanja, akcenat je bačen na infrastrukturu kao što se može videti. Što se tiče igračkog kadra, biće tu nekih izmena, na bolje naravno, klub se trenutno nalazi u uzlaznoj putanji, na svim poljima i to se može videti svakodnevno. Imamo velike planove i podršku pravih ljudi, ali o tome ćemo kada za to dođe vreme. 

Prvi deo šampionata Luk je zatvorio trijumfom nad ekipom 7. Juli iz Bele Crkve, nakon meča organizovana je proslava povodom kraja jesenjeg dela prvenstva, uprava kluba na  čelu sa sportskim direktorom Miroslavom Popovićem potrudila se da se na zimsku pauzu ode u dobrom raspoloženju.

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading