TEŽAK JE ŽIVOT NAVIJAČA: Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama - SVE JE KRENULO PO ZLU! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.11.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća nikada ne ide sama...

TEŽAK JE ŽIVOT NAVIJAČA: Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama - SVE JE KRENULO PO ZLU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/ludi.elektricar

Niželigaški fudbal uvek ima svojih dodatnih čari, ma gde da se on igrao. Ovoga puta zanimljiv detalj nam stiže iz susedne Bosne i Hercegovine, gde se uživanje u fudbalu, za jednog navijača pretvorilo u pravi košmar.

 

Naime, jedan od ljubitelja niželigaškog fudbala pratio je meč svojih lokalnih ljubimaca sa prilične udaljenosti i mislio je da mu se u tom momentu ništa ne može dogoditi. Međutim, nakon jednog udarca ka golu, lopta je krenula ka starijem ljubitelju fudbala koji nije bio direktno ugrožen od lopte, ali je ona na njegovo zaprepaštenje oborila flašu piva koja se nalazila ispod njegove stolice.

Vidno iznerviran, gospodin je ustao i preteći prstom pokušao da loptu vrati na teren. S obzirom da je meč igran po obilnoj kiši i da je trava bila mokra, gospodin se pri pokušaju šuta okliznuo i pao na travu.

Po ko zna koji put se pokazalo da nesreća nikada ne ide sama...

 

 

Na žalost, nismo uspeli da saznamo o kom susretu je reč, ali se mora istaći da niželigaški fudbal neretko donosi zanimljive snimke. Jedan od takvnih nedavno se dogodio i u našoj zemlji kada su detalji sa meča 11. kola Gradske lige Čačak između Miokovca i Morave iz Mojsinja obišli planetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading