DERBI KOLA NA ADMIRALBET ARENI: Nikolićev povratnički debi na klupi Radničkog protiv Mačve iz Šabca!

Autor:

Sport

25.11.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li Radnički da stigne do preko potrebnih bodova.

DERBI KOLA NA ADMIRALBET ARENI: Nikolićev povratnički debi na klupi Radničkog protiv Mačve iz Šabca!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

U okviru 18. kola Prve lige Srbije na "AdmiralBet Areni" u Sremskoj Mitrovici ekipa Radničkog 1922 ugostiće sastav Mačve iz Šabca, utamica se igra u ponedeljak, 27. novembra od 13 časova.

Republika

Na klupi tima iz Sremske Mitrovice je u proteklih par dana došlo do promene, Gorana Jankovića na mestu šefa stručnog štaba nasledio je Dejan Nikolić, reč je o treneru koji je do polovine marta ove godine bio na klupi Radničkog, ali je tada završio njegov mandat koji je trajao nešto malo više od godinu dana.

Radnički se trenutno sa 22 osvojena boda nalazi na desetoj poziciji na tabeli, dolazak novog trenera nije promenio ambicije kluba, ciljevi su isti kao i oni koji su postavljeni na početku sezone. Tim iz Sremske Mitrovice želi da se uključi u borbu za plasman u viši rang, što znači da se cilja plej-of pozicija na kraju regularnog toka prvenstva.

Republika

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Najavni poster

Predstojeći gost na AdmiralBet Areni je do desetog kola bio na poziciji koja direktno vodi u viši rang takmičenja, ali je nakon toga zapao u krizu rezultata, na sledećih šest mečeva osvojena su samo dva boda, i to je u velikoj meri uticalo da se Mačva trenutno nalazi na deobi sedmog mesta.

Tim iz Šabca je u prošlom kolu uspeo da prekine niz bez trijumfa, ostvarena je velika pobeda protiv prošlogodišnjeg člana Superlige Srbije, savladana je Kolubara iz Lazarevca minimalnim rezultatom. 

Forma oba tima je gotovo identična na poslednjih pet ligaških mečeva, ciljevi oba kluba su plasman u gornji deo tabele i borba za poziciju koja vodi u viši rang takmičenja, pa s tim u vezi ovaj duel će biti jako važan za dalji tok prvenstva.

Prvi ligaški duel ove sezone igran 19. avgusta pripao je tadašnjem domaćinu, Mačvi, koja je slavila rezultatom 3:0.

Radnički 1922 (Sremska Mitrovica) - Mačva (Šabac)

Ponedeljak, 27. novembar od 13 časova

AdmiralBet Arena u Sremskoj Mitrovici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading