BORBA ZA VRH TABELE SE NASTAVLJA: Minimalac "oklopnika" dovoljan za tri važna boda - sa Dunava se vidi elita!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.11.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimalac je bio dovoljan za tri boda i nastavak borbe za vrh tabele.

BORBA ZA VRH TABELE SE NASTAVLJA: Minimalac "oklopnika" dovoljan za tri važna boda - sa Dunava se vidi elita!

Foto: FK Smederevo 1924

U okviru 18. runde prvoligaškog karavana, ekipa Smedereva 1924 dočekala je OFK Vršac u susretu koji je imao veliki značaj kada je u pitanju borba za što bolje pozicioniranje na tabeli uoči odlaska na zimski odmor.

 

Dva tima su u aktuelnoj sezoni već odigrala jedan takmičarski duel. Osamnaestog dana meseca avgusta, na Gradskom stadionu u Vršcu, susret je okončan podelom bodova rezultatom 1:1, a ovoga puta Smederevcima je bio dovoljan samo jedan gol kako bi prigrabili tri boda i nastavili borbu za drugu poziciju na tabeli, koja po okončanju ligaškog takmičenja direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Svega stotinak ljubitelja fudbala se okupila na smederevskom stadionu, a treba posebno napomenuti da su igrači velikog protivnika imali i u izuzetno teškom terenu koji nije omogućavao igračima da pruže ni delić onoga što zanju i umeju.

Pitanje pobednika bilo je rešeno u samom finišu prvog poluvremena. Igrao se 42. minut kada je loptu po desnom krilu povukao Nikola Dimitrijević. Usledio je centaršut nakon kojeg su domaći defanzivci uspeli da intervenišu, da bi u nastavku akcije lopta stigla do Davida Ivića koji sa 13, 14 metara upućuje precizan udarac i lopta završava iza leđa golmana Filipa Novića.

Foto: FK Smederevo 1924

Novo slavlje "oklopnika"

 

- Prva liga Srbije, 18. kolo:

Smederevo 1924 (Smederevo) - OFK Vršac (Vršac) 1:0 (1:0)

Strelac: D. Ivić u 42. minutu

Stadion: FK Smederevo

Gledalaca: 100

Sudija: Danilo Jerinić

Žuti kartoni: M. Ožegović (Smederevo 1924); N. Tasić, D. Stojković (OFK Vršac)

Smederevo 1924 (Smederevo): Kaličanin, Ćorković (Ilić), Dimitrijević, Ivić (Dragutinović), Jovanović (Ožegović), Luković, Obradović, Panić, Petronijević (Pirgić), Stevanović, Stojković (Radivojević).

OFK Vršac (Vršac): Nović, B. Blagojević, V. Blagojević (Tasić), Braunović, Diuf (Souza), Glavinić (Todorović), Graonja (Lazevski), Kumi, Milivojević (Miladinović), Stojković, Tomić.

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Smedereva 1924 gostuje u Šapcu MAčvi, dok će OFK Vršac na svom Gradskom stadionu dočekati fenjeraša, novosadsku Mladost GAT.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading