NEVIĐENA KRAĐA! Ukrao automobil dok je žena bila unutra, ona iskočila iz vozila u pokretu, a on se zakucao u druga kola i ogradu mosta!

Autor:

Hronika

06.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pokušaja krađe, muškarac je nastavio da vozi kroz gradski tunel, a zatim se dogodila nesreća na mostu.

NEVIĐENA KRAĐA! Ukrao automobil dok je žena bila unutra, ona iskočila iz vozila u pokretu, a on se zakucao u druga kola i ogradu mosta!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Danas oko 16 sati, na ulazu u grad Jajce, na Titovom-Plavom mostu, građani su bili svedoci dramatičnog događaja koji je prvobitno izgledao kao saobraćajna nesreća, ali je ubrzo otkriveno da je reč o složenijem slučaju otmice. Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi Jajce online, jedan muškarac je navodno pokušao da ukrade parkirani automobil "Golf" u kojem se nalazila ženska osoba. Kada je žena shvatila šta se dešava, hrabro je iskočila iz vozila u pokretu, izbegavajući potencijalnu opasnost.

Sudar na mostu: Akcija koja je zaustavila džip

Nakon pokušaja krađe, muškarac je nastavio da vozi kroz gradski tunel, a zatim se dogodila nesreća na mostu. Džip VW Tiguan se sudario sa Golfom, pri čemu je ograda mosta sprečila džip da padne u reku, dok je Golf pretrpeo ozbiljnu materijalnu štetu. Ovaj neočekivani incident izazvao je šok među građanima Jajca, a reakcija pripadnika Policijske uprave Jajce bila je brza i efikasna.

Policija na terenu: Detaljna istraga u toku

Pripadnici Policijske uprave Jajce odmah su reagovali i započeli istragu, prikupljajući sve relevantne informacije o ovom događaju. Trenutno još uvek nije poznato da li je bilo povređenih u ovom incidentu, ali je evidentno da je njihova brza intervencija sprečila moguće ozbiljne posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading