ANA KNEŽEVIĆ NESTALA PRE VIŠE OD 100 DANA: Suđenje treba da počne sutra!

Autor:

Hronika

19.05.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnicom se Davidu Kneževiću na teret stavlja putovanje iz Majamija u Madrid kako bi kidnapovao svoju bivšu suprugu.

ANA KNEŽEVIĆ NESTALA PRE VIŠE OD 100 DANA: Suđenje treba da počne sutra!

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Više od 100 dana prošlo je od nestanka Ane Knežević u Madridu, a njen bivši suprug David Knežević, inače Srbin, nedavno je uhapšen zbog sumnje da stoji iza njenog nestanka. Protiv njega je podignuta optužnica, a očekuje se da suđenje počne 20. maja. Ono što komplikuje ceo slučaj jeste činjenica da Ana još uvek nije pronađena.

Detalji optužnice

Optužnicom se Davidu Kneževiću na teret stavlja putovanje iz Majamija u Madrid kako bi kidnapovao svoju bivšu suprugu. Ana je u optužnici navedena kao žrtva ovog zločina, ali još uvek nema dokaza o tome da je ubijena, a njeno telo nije pronađeno.


Nestanak Ane Knežević

Ana Knežević, državljanka SAD kolumbijskog porekla, nestala je početkom februara ove godine u Madridu. Nakon burnog razvoda, preselila se u Španiju kako bi se oporavila od svega. Njoj se izgubio svaki trag nakon što je nepoznata osoba sa motociklističkom kacigom obojila sigurnosne kamere na ulasku u zgradu u kojoj je živela u luksuznom naselju.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

Ana Knežević

 


Uhapšen na aerodromu

David Knežević uhapšen je 4. maja ove godine na Internacionalnom aerodromu u Majamiju prilikom dolaska iz Srbije. Prema optužnici, on je pre nestanka Ane Knežević sa Floride doleteo u Srbiju, gde je iznajmio automobil kojim je prešao skoro 8.000 kilometara. Sličan automobil uočen je na dan nestanka nedaleko od zgrade u kojoj je stanovala Ana Knežević.

Tragovi na licu mesta

Sprej i traka korišćeni za bojenje kamera na zgradi u kojoj je živela Ana kupljeni su nedaleko od mesta nestanka. Prema rečima prodavca, osoba koja ih je kupila fizički podseća na Davida Kneževića. Tokom istrage je utvrđeno da je maskirana osoba provela sat vremena u zgradi Ane i da je iz objekta izašla sa koferom u ruci.

Očekivano suđenje

Početak suđenja Davidu Kneževiću zakazan je za 20. maj, a za ovo krivično delo zaprećena je kazna i do doživotnog zatvora. Federalni sudija istakao je da je odluka o podizanju optužnice bila teška, ali se zasniva na posrednim dokazima iako telo nestale žene nije pronađeno.

Otežavajuće okolnosti

Sud je odbio jemstvo za uslovno puštanje na slobodu Davidu Kneževiću, navodeći da njegovo bogatstvo i veze u inostranstvu mogu osigurati beg od pravosudnih organa. Očekuje se da će suđenje otkriti nove detalje o ovom misterioznom slučaju nestanka Ane Knežević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading