KLUB SE HITNO OGLASIO: Navijači su u fokusu - evo šta su imali da im poruče!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda okončana je prva faza takmičenja u okviru srpskoligaškog karavana u prestonici.

KLUB SE HITNO OGLASIO: Navijači su u fokusu - evo šta su imali da im poruče!

Foto: FK Zemun

Nakon puna tri meseca takmičenja, utakmicama 15. kola okončana je beogradska grupa srpskoligaškog karavana za jesenji deo takmičenja u okviru sezone 2023/24.

 

Ne računajući uvodnu takmičarsku rundu nakon koje se na čelu tabele nalazila ekipa novobeogradskog Studentskog grada, tokom kompletnog šampionata na liderskoj poziciji su se smenjivale ekipe Zemuna i Zvezdare, a upravo su navedene ekipa u psolednjem kolu odlučivale o šampionskoj tituli.

Meč na stadionu u Ulici Ljubice Luković okončan je podelom bodova rezultatom 0:0 što je ekipu iz Gornje varoši proklamovalo u jesenjeg šampiona i to samo zahvaljujući gol količniku koji je na strani plavo-zelenih (+18, u odnosu na +14).

Ono što posebno treba apostrofirati jeste činjenica da su tokom mečeva fudbaleri Zemuna imali redovno veliku podršku svojih pristalica, a tim povodom, nakon "spuštanja zavese" na prvi deo šampionata, klub se oglasio saopštenjem:

- Hvala navijačima na velikoj podršci, uvek su uz nas bez obzira koji rang takmičenja igramo, oni su prepoznatljivi deo kluba koji bez njih ne bi bio to što jeste.

Foto: Starsport

Verni navijali su uvek uz svoj klub

 

Ono što će svakako predstavljati veliki problem ekipi Zemuna u nastavku šampionata, jeste činjenica da će na čak četiri meča na svom stadionu biti lišen pomoći najvatrenijih pristalica koji neće moći da podrže klub i na isto toliko gostujućih mečeva.

Stadion u Gornjoj varoši otvoriće kapije za navijače tek u 26. kolu kada će Zemun u derbi susretu dočekati Teleoptik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading