FINIŠ DELO KRASI: Crvena zvezda se probudila uoči odlaska na zimsku pauzu - crveno-beli nose tri boda sa teškog gostovanja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno su zaigrali onako kako se od njih i očekivalo.

FINIŠ DELO KRASI: Crvena zvezda se probudila uoči odlaska na zimsku pauzu - crveno-beli nose tri boda sa teškog gostovanja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost 1955 Moravac

Fudbaleri Crvene zvezde iz Gornjeg Ljubeša u prvih osam mečeva ovosezonskog takmičenja u okviru Opštinske lige Aleksinac zabeležili su svega jednu pobedu što ih je dovelo u situaciju da se nalaze na samom začelju tabele. 

 

Međutim, crveno-beli su prethodnog vikenda zabeležili ubedljiv trijumf protiv ekipe Kraljeva iz Sela Kraljeva rezultatom 5:1 i sa mnogo optimizma su otputovali u Moravac gde ih je očekivao važan duel protiv domaće ekipe Mladosti 1955.

Ni domaćin se ne može pohvaliti sjajnim ostvarenjima u prvom delu šampionata, ali su eventualnim trijumfom protiv crveno-belih mogli da se nađu u gornjoj polovini tabele.

Ipak, to se nije dogodilo.

Nakon prvog poluvremena koje je okončano nerešenim rezultatom 1:1, gosti iz Gornjeg Ljubiša su u nastavku susreta još jednom zatresli mrežu domaćeg sastava i stigli do važna tri boda čime su jesen okončali sa ukupno 11 bodova na kontu.

 

- Opštinska liga Aleksinac, 11. kolo:

Mladost 1955 (Moravac) - Crvena zvezda (Gornji Ljubeš) 1:2 (1:1)

Fudbaleri odlaze na zasluženi zimski odmor, a nastavak takmičenja planiran je za drugu polovinu meseca marta 2024. godine kada će Crvena zvezda dočekati Gredetin, dok će ekipa Mladosti 1955 gostovati u Rutevcu istoimenoj ekipi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading