JEDNO SRCE, JEDAN TIM: Neosvojiva tvrđava je garant još boljih ostvarenja - "zelena mašina" ne odustaje od titule!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.11.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza ekipe iz Sremske Kamenice je uspešna polusezona.

JEDNO SRCE, JEDAN TIM: Neosvojiva tvrđava je garant još boljih ostvarenja - "zelena mašina" ne odustaje od titule!

Foto: FK Fruškogorac Sremska Kamenica

Fudbaleri Fruškogorca su tokom prvog dela šampionata u okviru Prve novosadske lige zabeležili skor od deset pobeda i pet remija što ih svrstava u grupu ekipa koje će se narednog proleća boriti za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug.

 

Interesantno je napomenuti da je ekipa iz Sremske Kamenice sve remije zabeležila na gostujućim terenima i to protiv Bačke 1923 iz Đurđeva (1:1), Fruškogorskog partizana iz Bukovca (2:2), koviljskog Šajkaša 1908 (1:1), OFK Siriga (1:1) i Jugovića iz Kaća (0:0), ali ono što svakako ekipi daje sigurnost jeste domaći teren koji je za rivale neosvojiva tvrđava.

Svega četiri boda zaostatka za liderom iz Kovilja, daje dobru priliku Fruškogorcu da se na proleće nametne kao jedan od glavnih favorita za plasman u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala, a svakako će se sa velikim nestrpljenjem iščekivati 22. runda kada će sastav iz Sremske Kamenice dočekati upravo aktuelnog lidera, Šajkaš 1908 iz Kovilja.

Foto: FK Fruškogorac Sremska Kamenica

Zalog za prolećne borbe

 

Istovremeno klub poziva sve navijače koji još uvek nisu obezbedili sezonsku ulaznicu, da to što pre učine i time pomognu funkcionisanje kluba, ali i obezbede svoje mesto na tribinama i kao 12. igrač pomognu fudbalerima Fruškogorca u borbi za plasman u južnu grupu vojvođanskog fudbala.

Podsetićemo samo da će ekipa Fruškogorca na startu nastavka takmičenja dočekati Bačku 1923 iz Đurđeva. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading