BITNI BODOVI OSTAJU SLOGI: Šansa za opstanak u ligi tima sa Petrovca na Mlavi postoji!

Autor:

Sport

29.11.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Jošanice neprepoznatljivi na ovom meču.

BITNI BODOVI OSTAJU SLOGI: Šansa za opstanak u ligi tima sa Petrovca na Mlavi postoji!

Foto: FK Sloga 33 Petrovac na Mlavi

U okviru 15. kola Srpske lige Zapad, ujedno i poslednjeg za ovu kalendarsku godinu ekipa Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi ugostila je sastav Jošanice iz Novog Pazara. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa poslednje pozicije na tabeli (šest bodova), dok su gosti sa 11 bodova više bili na desetom mestu u ligi.

Republika

Razmenili su igrači po jednu solidnu priliku pred golovima rivala, ali su udarci i završnice napada bile nekonkretne, te su mreže ostale mirne. Prva velika šansa za gol viđena je na polovini Jošanice, ubačenu loptu sa leve strane nije uspeo da sprovede u mrežu fudbaler Sloge.

Zapretili su ubrzo domaći fudbaleri opet, udarac iz kaznenog prostora je otišao daleko iznad gola. Za vreme desetominutne pauze izvršene su dve izmene, obe u redovima Sloge.

Bolji ulazak tima sa Petrovca na Mlavi u drugo poluvreme ubrzo je rezultirao golom u mreži golmana Kahrimanovića. Nakon kornera sa leve strane, glavom gotovo sa ivice peterca loptu smešta u gol Miloš Gardić, 1:0 za Slogu.

Republika

Foto: FK Sloga 33 Petrovac na Mlavi

Miljković čovek odluke

Otvorila se utakmica nakon prvog gola, ofanzivni pristup sa obe strane prikazao je publici dobar fudbal, ali su golmani bili na visini zadatka. Na isteku 69. minuta rezervista Vojak Miljković je sa centra prošao nekoliko protivničkih fudbalera, stigao je do kazneno prostora i iz istog je savladao golmana Jošanice, 2:0.

Izvršili su gosti sve tri izmene nakon drugog primljenog gola, bacili su sve karte na napad fudbaleri izabranika Sretenovića, ali nove promene rezultata nije bilo. Po jedna dobra šansa je viđena na obe strane, ali je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na semaforu stajalo 2:0.

Sloga 33 (Petrovac na Mlavi) - Jošanica (Novi Pazar) 2:0 (0:0)

Sloga 33: Marunić, Marjanović, Tomić, Šapić, Gardić, Redžić (od 80' Tacković), Martić (od 46' Miljković), Mitrović, Ristić (od 46' A. Marković), Miljković (od 89' Pančić), M. Marković

Jošanica: Kahrimanović, Jelić (od 72' Hamzić), Ferizović, Hadžibulić, Demirović (od 55' Goruždić), Sadović (od 72' I. Salihović), Bronja (od 72' Petrović), D. Salihović (od 55' Sretanović), Mulić, Nurović, Terzić 

Za oba tima predstoji zimska pauza, a od starta proleća će se voditi velika bitka za opstanak u ligi, u nešto boljoj situaciji je Jošanica, ali ništa nije izgubljeno ni za Slogu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading