FINIŠ MEČA DONEO TRI GOLA: Gosti su poveli, ali su fudbaleri Mihajlovca za tri minuta preokrenuli rezultat!

Autor:

Sport

28.11.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek treći trijumf u ligi domaćeg tima.

FINIŠ MEČA DONEO TRI GOLA: Gosti su poveli, ali su fudbaleri Mihajlovca za tri minuta preokrenuli rezultat!

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbal Zapadne Srbije

U okviru 15. kola Srpske lige Zapad ekipa OFK Mihajlovca ugostila je sastav Zlatibora. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 15. pozicije i deset osvojenih bodova, dok su gosti bili na sedmom mestu sa osam bodova više.

Republika

Prvu ozbiljniju priliku na utakmici imali su domaći, slobodan udarac sa nekih 25 metara završio je pored gola. Uzvratili su fudbaleri Zlatibora na drugoj strani, ali je takođe lopta završila van okvira gola.

Vremenski uslovi sredinom prvog dela igre su postali jako teško, jaka kiša je u pojedinim trenucima prelazila u susnežicu, što je otežavalo igru. Uglavom su ekipe pokušavale dugim loptama i ubacivanjima da dođu do gola, ali do poluvremena nije bilo promene rezultata.

Stanje terena od starta nastavka uticalo je u velikoj meri da igrači oba tima igraju dosta defanzivnije, bez previše rizika. Sredina terena se uglavom preskakala, lopta je išla po bokovima i u većini situacija se tražio centaršut i udarac glavom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbal Zapadne Srbije

Snežni Mihajlovac

Na isteku 83. minuta po levoj strani probio je Đorđević, uspeli su domaći da otklone za trenutak opasnost, ali je uporni fudbaler Zlatibora stigao po drugi put do lopte, ubacio je u peterac gde se najbolje snalazi rezervista Dejan Jovanović, 1:0 za goste.

Samo par minuta kasnije još jedan rezervista se upisuje u listu strelaca, ovoga puta u redovima domaćina. Nakon nešto lošije odbrane Zlatibora, na "ničiju" loptu natrčava Filip Kuzmanović, koji upućuje jak udarac i savladava golmana Tasića, 1:1.

Pred sam kraj utakmice, na isteku 91. minuta nakon kornera odbitak pred samim golom Tasića smešta u mrežu Andreja Lukić, 2:1 za OFK Mihajlovac koji preokreće rezutlat i postavlja i konačan ishod meča.

OFK Mihajlovac - Zlatibor 2:1 (0:0)

OFK Mihajlovac: Đorđević, Šapić (od 84' Milenković), Lukić, Miladinović (od 46' Kuzmanović), Lukić, Bjelanović, Tošić (od 54' Arsenijević), Nikoličić, Milovanović, Stojanović (od 87' Milosavljević), Stanić (od 84' Stošković)

Zlatibor: Tasić, Vlašković, Arsenijević, Jovanić, Đorđević, Marinković, Ilić, Gudurić, Đ. Jovanović (od 46' Rašljanin), Mijatović (od 46' Bugarčić), Babić (od 69' D. Jovanović) 

Ovim trijumfom domaći tim je stigao do 13 osvojenih bodova, ali mesto na tabeli nije uspeo da promeni, dok su gosti spali za jednu poziciju i sada su osmoplasirani sastav u ligi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading