NEZAUSTAVLJIVO GRABE KA VRHU: Eksploatacijom bodova "rudari" ubiraju trofeje - zonski rang je tako blizu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.11.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna jesenja ostvarenja, začinjena su lovorikama.

NEZAUSTAVLJIVO GRABE KA VRHU: Eksploatacijom bodova "rudari" ubiraju trofeje - zonski rang je tako blizu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Rudar 2016

Prethodne 2022/23 sezone takmičili su se u okviru Opštinske lige Aleksinac, a nakon samo tri meseca takmičenja u okviru petog stepena srpskog klupskog fudbala, ističu glavnu kandidaturu da već narednog proleća i zvanično budu deo Zone Centar.

 

Tokom 16 jesenjih prvenstvenih mečeva ekipa Rudara 2016 iz Aleksinačkog Rudnika ostvarila je skor od 14 pobeda i dva remija uz posebnu napomenu da je ekipa postigla 78, a primila svega deset pogodaka, što je ostvarenje kojeg se ne bi stideli ni klubovi iz viših takmičarskih rangova.

Trener Dragan Đorđević je u prethodnom periodu računao na sledeće prvotimce: Miljan Zemljak, Aleksadar Durmišević, Milan Ivanović, Vladimir Gojković, Milan Đošev, Aleksadar Ristić, Nikola Kostić, Andrija Stevanović, Ostoja Lazić, Ivan Stanković, Nikola Stojanović, Aleksandar Đorđević, Aleksandar Đurić, Petar Đorđević, Luka Mladenović, Nikola Miletić i Zvonimir Slavnić.

Navedeni prvotimci predvođeni šefom stručnog štaba, zajedno sa predsednikom sportskog kolektiva iz Aleksinačkog Rudnika Darkom Nikolićem i glavnim ekonomom Darkom Vukomonovićem, predstavljaju dobitnu kombinaciju koja vodi ekipu ka sjajnim ostvarenjima.

 

Ekipa Rudara 2016 u prolećne borbe ulazi sa najbolje startne pozicije. Sa 44 osvojena boda, nastavak takmičenja će dočekati kao lideri, ali mora se naglasiti da dugoplasirano Malošište ima identičan bodovni učinak, ali i daleko slabiju gol razliku (+68 Rudara 2016, u odnosu na +41 Malošišta). Dve ekipe su prvi ovosezonski duel odigrale u Malošištu 13. septembra i okončan je podelom bodova rezultatom 0:0, što daje dodatnu prednost jesenjem šampionu u nastavku takmičenja.

Fudbaleri Rudara 2016 odlaze na zasluženi zimski odmor, a prvo takmičarsko iskušenje očekuje ih desetog dana meseca marta naredne 2024. godine kada će na svom terenu dočekati trenutnog fenjeraša, ekipu Arbanasce.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading