CRVENO-BELI ODLAZE NA ZASLUŽENI ODMOR: Najbolja startna pozicija uoči prolećnih borbi je obezbeđena - TITULA je primarni CILJ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.11.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenja titula jeste osvojena, ali je proslavu poremetio neplanirani rezultatski neuspeh.

CRVENO-BELI ODLAZE NA ZASLUŽENI ODMOR: Najbolja startna pozicija uoči prolećnih borbi je obezbeđena - TITULA je primarni CILJ!

Foto: FK Sloga Voganj

Jesenju polusezonu u okviru Sremske lige obeležili su fudbaleri Sloge iz Vognja koji su "prvi presekli vrpcu" i koji će u nastavak takmičenja ući sa najbolje startne pozicije.

Republika

Pre deset dana u poslednjem takmičarskom susretu u 2023. godini ekipa Sloge je doživela rezultatski neupseh u derbi susretu protiv Budućnosti u Salašu Noćajski (0:2), ali i gubitak bodova ipak nije u mnogome poremetio proslavu koja je usledila.

Prethodnog vikenda organizovan je zajedniki ručak kojem su prisustvovali igrači, treneri, članovi uprave, ali i prijatelji kluba čime je i zvanično stavljena tačka na jednu izuzetno uspešnu polusezonu.

Ekipa sloge je prvi deo šampionata okončala sa skorom od 11 pobeda, jednog remija i tri poraza što joj pred odlučujuće prolećne borbe donosi bod prednosti u odnosu na Šumar iz Ogara i tri u odnosu na trećeplasiranu Budućnost iz Salaša Noćajskog, čime se krug pretendenata na najviši plasman i okončava.

Foto: FK Sloga Voganj

Zajednički ručak uoči odlaska na zasluženi odmor

 

Igrači odlaze na zasluženu pauzu a pred upravom kluba su veliki izazovi i zadaci kako bi se sa dobrim rezultatima i igrama nastavilo i na proleće. Kako je istaknuto iz redova klupskog rukovodstva, u narednom periodu možemo očekivati i informacije koje su vezane za jačanje igračkog kadra.

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri ekipa Sloge gostuje u Vitojevcima gde će se sastati sa ekipom Partizana. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Sloge rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading