NEMA ODMORA: Pobeda je imperativ - bodovi su neophodni i jednima i drugima!

Autor: Vladimir vorih

Sport

28.11.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelom plena zasigurno niko ne bi bio zadovoljan.

NEMA ODMORA: Pobeda je imperativ - bodovi su neophodni i jednima i drugima!

Foto: FK Mladost GAT

Iako su od poslednjih prvenstvenih utakmica protekla svega tri dana, ekipe novosadske Mladosti GAT i Smedereva 1924 u sredu 29. novembra ponovo će izaći na teren.

 

Na programu je zaostali meč 17. kola Prve lige Srbije, a ono što se svakako mora istaći, jeste činjenica da su bodovi preko potrebni obema ekipama.

Naime, fudbaleri Mladosti GAT i prethodnog vikenda razočarali su svoje pristalice. Na gostovanju u Inđiji poraženi su rezultatom 0:2 i već sada se može istaći da ekipa trenera Dušana Bajića mora krenuti u žetvu bodova kako bi borba za opstanak postala realnija.

Sa druge strane fudbaleri Smedereva 1924 minimalnim rezultatom 1:0 savladali su OFK Vršac na stadionu u gradu na obali Dunava, ali kako bi ostali u konkurenciji za drugu poziciju, osvajanje bodova na "GAT Areni" se nameće kao imperativ. 

 

 

- Prva liga Srbije, 17. kolo:

Mladost GAT (Novi Sad) - Smederevo 1924 (Smederevo)

Stadion: "GAT Arena", Novi Sad

Datum: Sreda, 19. novembar

Početak: 13 časova

Treba napomenuti da su u dosadašnjoj istoriji dve ekipe odigrale samo jedan zvanični susret u borbi za bodove. Dvanaestog dana meseca avgusta ove godine u okviru drugog prvenstvenog kola, dve ekipe su na stadionu u Smederevu remizirale rezultatom 1:1. Smederevce je pogotkom u 19. minutu do prednosti doveo David Ivić, a bod Novosađanima doneo je Nikola Pavlica četiri minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading