PERFEKTNA PARTIJA SASTAVA IZ LEŠNICE: Odličan start meča, i dva brza gola bila su dovoljna domaćinu da savlada Jedinstvo! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se meč lomio, domaći su uspeli da odbrane svoju mrežu.

PERFEKTNA PARTIJA SASTAVA IZ LEŠNICE: Odličan start meča, i dva brza gola bila su dovoljna domaćinu da savlada Jedinstvo! (VIDEO)

Foto: FK Vidojevica Lešnica

U okviru 15. kola Mačvanske okružne lige ekipa Vidojevice iz Lešnice ugostila je sastav Jedinstva Vladimirci 1924. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije i 19 osvojenih bodova, dok su gosti bili na petom mestu u ligi sa četiri boda više.

Republika

Po stanju na tabeli gosti su bili u prednosti, međutim na poslednjih pet ligaških utakmica domaći fudbaleri su bili uspešniji u odnosu na rivala. Ekipa Jedinstva je jako nervozno ušla u meč, već u uvodnih desetak minuta "zaradili" su dva žuta kartona.

Na isteku 14. minuta dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćina, siguran sa "kreča" bio je Milko Sekulić, 1:0 za tim iz Lešnice. Nije se dugo zadržao ovaj rezultat na semaforu, pet minuta kasnije Vidojevica preko Nenada Vasića uvećava svoju prednost na 2:0.

 

 

Uspeli su gosti brzo da odgovore na drugoj strani, Aleksandar Stojković poslao je loptu iza leđa golmanu Tubiću, 2:1, Jedinstvo prilazi na samo gol zaostatka. Tri gola u kratkom vremenskom intervalu smirila su ritam utakmice u nastavku, igralo se bez previše rizika, domaći su znali šta će sa loptom u svakom trenutku, dok su gosti svim silama napadali da bi stigli do izjednačenja.

I u drugom poluvremenu slika na terenu je bila identična, ali se ovoga puta mogla videti ofanzivna igra sa obe strane. Napadali su i jedni i drugi, ali je to dovelo i do većeg broja prekršaja i seckanja igre.

Kako se bližio kraj meča, tako su videla velika doza nervoza na obe strane, nešto više je bila prisutna u redovima gostiju, što je dovelo do par žutih i dva crvena kartona. U 88. minutu Aćimović je "požuteo" po drugi put, te je otišao ranije u svlačionicu. Vidojevica preko Milana Vukovića u nadoknadi vremena stiže do 3:1, i time rešava pitanje pobednika, a samo par trenutaka kasnije direktan crveni karton dobija strelac jedinog gola za Jedinstvo, Stojković.

Vidojevica (Lešnica) - Jedinstvo Vladimirci 1924 3:1 (2:1)

Vidojevica: Tubić, Savić, Jokić, Pavlović, Bučić, Isailović, Vuković, Vasić, Josić (od 90' Mijailović), Sekulić, Ignjatović (od 83' Kostadinović)

Jedinstvo Vladimirci: Stanković, Pantelić, Jevtić (od 87' Radivojević), Milojević, Gačić, Mijatović, Aćimović, Birmančević, Mirković, Makević, Stojković

Nakon ovog meča Vidojevica je napredovala do devetog mesta na tabeli, dok je Jedinstvo spalo na sedmu poziciju u ligi, i tu će provesti zimsku pauzu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading