TRILER ZAVRŠNICA NA STADIONU KRAJ JADRA: Kapiten Dobrić u poslednjim trenucima meča doneo remi gostima vredan jesenje titule! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.11.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Jedinstva iz Zavlake ima za čime da žali.

TRILER ZAVRŠNICA NA STADIONU KRAJ JADRA: Kapiten Dobrić u poslednjim trenucima meča doneo remi gostima vredan jesenje titule! (VIDEO)

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

U okviru 15. kola Mačvanske okružne lige, ujedno i poslednjeg za ovu kalendarsku godinu ekipa Jedinstva iz Zavlake ugostila je sastav Vojvode Stepe iz Draginja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije i 25 osvojenih bodova, dok su gosti bili lideri na tabeli sa osam bodova više.

Republika

Poslednje kolo donelo nam je duel dva tima iz gornjeg dela tabele, i ujedno to su klubovi koji su prošle godine bili šampioni nižeg ranga svojih grupa. Ekipa iz Zavlake pred svojim navijačima igra jako čvrsto i kvalitetno, jedan su od sastava koji na svom terenu i dalje ne zna za poraz od starta sezone, a to je pokazao i u susretu sa liderom na tabeli.

Izabranici šefa stručnog štaba Radivojevića su od prvog minuta krenuli sa visoko postavljenim linijama, takav pristup je možda malo iznenadio lidera, ali su vremenom i gosti krenuli sa napadima.

Prva promena rezultata na utakmici odigrala se na isteku 31. minuta kada je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćina, isti je u gol pretvorio Ivan Pavlović, 1:0 za Jedinstvo. Do odlaska na odmor pokušali su gosti da stignu do izjednačenja, dok su fudbaleri tima iz Zavlake, ušli u nešto mirniji period igre.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Detalj sa meča

Drugi deo meča počeo je izmenama na obe strane, u redovima gostiju su izvršene dve, dok je u domaćem taboru viđena jedna manje. Odličnu taktičku postavku prikazali su iz redova Jedinstva, nošeni svojom publikom uspevali su da neutralizuju sve napade rivala, ali kada su mnogi mislili da ceo plen ostaje u Zavlaci, dešava se preokret.

Kombinacija po levoj strani gostujućih fudbalera, lopta ubačena u peterac, gde golman Anđelković nešto slabije reaguje, 1:1 u 95. minutu, strelac za Vojvodu Stepu, kapiten Dražen Dobrić.

 

 

Jedinstvo (Zavlaka) - Vojvoda SS (Draginje) 1:1 (1:0)

Jedinstvo: Anđelković, Ilić, Antonić (od 46' Grbić), Milutinović (od 32' Pantić), Ignjatović, Nešić, Pavlović (od 93' Gvozdenović), Nestorović, Dojić (od 87' Panić), Stojčić, Dučić

Vojvoda SS: Barjaktarov, Maletić, Dobrić, Poledica, Lazić (od 5' Todorić (od 81' Mihailović)), Pajčin, Dukić, Stanojević (od 71' Tadić), Antonić, Anđelić (od 46' Damnjanović), Babović (od 46' Stojanović)

Ovim rezultatom gosti su i zvanično stigli do titule jesenjeg prvaka, dok će Jedinstvo zimsku pauzu provesti na četvrtom mestu u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading