IGRAČIMA KAPA DOLE ZA PRIKAZANO: Odličan meč u Milanovu pripao je gostima iz Belanovca!

Autor:

Sport

29.11.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežne padavine su samo doprinele da utakmica bude još lepša za oko.

IGRAČIMA KAPA DOLE ZA PRIKAZANO: Odličan meč u Milanovu pripao je gostima iz Belanovca!

Foto: FK BSK Belanovce

U okviru 17. kola Jablaničke okružne lige ekipa Milanova ugostila je sastav BSK-a (Belanovce), domaći tim je u ovaj meč ušao sa 16. pozicije, dok su gosti bili na desetom mestu u ligi.

Republika

Vremenski uslovi nisu bili idealni u Milanovu, sneg je bio prisutan u određenim slojevima na igralištu, ali to nije bio problem da igrači sa obe strane pokažu i više nego dobru igru.

Odlično su domaći otvorili utakmicu, i posle samo tri minuta igre preko Dušana Stojanovića su stigli do prednosti, 1:0 za Milanovo. Odgovorili su gosti na drugoj strani, igrao se 22. minut kada je Marjan Ilić doneo izjednačenje BSK-u, 1:1.

Pokušali su igrači na obe strane da stignu do novog vođstva, ali su u jednoj meri i nešto mirnije igrali, bez previše rizika, te se na odmor otišlo nerešenim rezultatom. Drugi deo meča počeo je jednom izmenom koja je izvršena u redovima BSK-a. 

U uvodnih desetak minuta nastavka meča viđena su još dva gola, po jedan na obe strane. Prvo je Danijel Malićević doneo po prvi put prednost ekipi BSK-a, ali je gotovo u sledećem napadu Milanovo preko Vladimira Stanojkovića izjednačilo, 2:2 u 53. minutu.

Ubrzo je izvršena još po jedna izmena na obe strane, u poslednjih 20 minuta remi je bio na snazi, svaki pogrešan potez mogao je da košta ekipu osvojenih bodova, te se igralo dosta opreznije.

Konačan rezultat utakmice postavljen je u 83. minutu kada je Marko Bošković vratio prednost na stranu BSK-a, i time je osigurao ceo plen i nova tri boda, 3:2 za goste.

Milanovo - BSK (Belanovce) 2:3 (1:1)

Milanovo: Davidović, Stanković (od 50' Nikolić), Cvetković, Anđelković, Mitkov, Miljković (od 58' Petković), Stojanović, Stanojković, Dimitrijević, Anđelković, Đokić

BSK: Petrović, Bošković, Simonović (od 68' Pejčić), Dimitrijević (od 46' Veljković), Gopić, Dimitrijević, Mladenović, Sejdić, Ivković, Malićević, Ilić 

Ovim trijumfom oba tima su ostala na svojim pozicijama na tabeli, i nakon zimske pauze, Milanovo očekuje borba za opstanak, dok gosti žele da se što više približe vodećim klubovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading