"BORCI" ZIMUJU NA LIDERSKOJ POZICIJI: Ove takmičarske godine se dosta toga poklopilo, i rezultati su već vidljivi na terenu!

Autor:

Sport

29.11.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Trnjanu vlada zajedništvo, i to doprinosi uspehu.

"BORCI" ZIMUJU NA LIDERSKOJ POZICIJI: Ove takmičarske godine se dosta toga poklopilo, i rezultati su već vidljivi na terenu!

Foto: FK Borac Trnjane

Već devet godina traje epizoda Borca u Opštinskoj ligi Aleksinac, sada je tim na pola puta ka velikom uspehu i plasmanu u viši rang takmičenja.

Republika

Tokom deset mečeva prvog dela prvenstva sastav Borca je zabeležio deset trijumfa, uz po jedan remi i poraz, sve to je bilo dovoljno za titulu jesenjeg prvaka, uz dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. Tim iz Trnjana ima najbolji napad u ligi, mrežu rivala su tresli u 37 navrata, i drugu najbolju odbranu, koja je kapitulirala 12 puta.

Što se tiče "kikseva", oba su zabeležena na gostovanjima i to u dva vikenda za redom. Prvo je Jastrebac 2022 slavio pred svojim navijačima rezultatom 3:2, a zatim je upisan i remi protiv Moravice iz Subotinca, 1:1. Na svom terenu Borac ima maksimalan učinak, na pet prvenstvenih susreta zabeležen je isti broj trijumfa, uz gol razliku 21:6.

Republika

Foto: FK Borac Trnjane

Jesenji prvaci

Titula jesenjeg prvaka svima u klubu znači dosta, imajući u vidu da je ekipa prošlu takmičarsku godinu završila na četvrtom mestu, sa zaostatakom za liderom u iznosu od 22 boda, sada je sve dosta drugačije. Igrači imaju podršku pre svega uprave, simpatizera, a tu su i ljudi koji pružaju podršku i daju vetar u leđa samom funkcionisanju sportskog kolektiva.

Upravi kluba sada predstoji zimska pauza, tokom koje će biti aktuelna i transfer pijaca, igrački kadar je već sada na zavidnom nivou, ali visoki ritam i pobede u seriji zahtevaju da se isti ojača na određenim pozicijama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading