NOVOSAĐANI TRAŽE IZLAZAK IZ KRIZE PROTIV BIVŠEG SRPSKOLIGAŠA: Inđiji trijumf vredi "duplo" u borbi za sam vrh tabele!

Autor:

Sport

30.11.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri boda imperativ za oba kluba.

NOVOSAĐANI TRAŽE IZLAZAK IZ KRIZE PROTIV BIVŠEG SRPSKOLIGAŠA: Inđiji trijumf vredi "duplo" u borbi za sam vrh tabele!

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Najavni poster

Predstojećeg vikenda na programu je 19. kolo Prve lige Srbije, prvi duel u okviru ovog kola igra se već u petak, 1. decembra kada će ekipa RFK Novi Sad 1921 ugostiti sastav Inđije, start utakmice zakazan je za 13 časova.

Republika

Domaćin predstojećeg meča je do pre dva domaćinstva bio jedan od retkih timova u ligi koji nije znao za poraz na svom terenu, ali je trenutno ekipa u jako lošoj formi, i u tom periodu su zabeležena i dva poraza na "domaćem" stadionu u Čelarevu. Sastav iz Novog Sada sa 13 osvojenih bodova zauzima pretposlednje mesto na tabeli, i predstoji mu velika borba za opstanak u prvoligaškom karavnu.

Ukoliko se gleda forma na poslednjih pet ligaških mečeva, "kanarinci" su ubedljivo najmanje bodova osvojili, tačnije zabeležili su samo jedan, u prošlom kolu kada su uspeli da zaustave prošlogodišnjeg osvajača Srpske lige Istok, GFK Dubočicu, koja se bori za najviši plasman na tabeli.

Republika

Foto: RFK Novi Sad 1921

Najavni poster

Gost na stadionu u Čelarevu biće bivši srpskoligaš, prošlogodišnji učesnik baraža za popunu najjačeg ranga takmičenja u našoj zemlji, sastav Inđije koji se i ove godine nalazi u samom vrhu tabele. Trenutno se ekipa sa 28 osvojenih bodova nalazi na deobi druge pozicije na tabeli, uz meč manje u odnosu na timove sa kojima deli mesto.

Inđija igra u dobroj formi, na poslednjih šest mečeva zabeležen je jedan poraz, uz dva trijumfa i tri remija. Po broju osvojenih bodova na gostovanjima, ekipa je odmah iznad aktuelnog lidera na tabeli, OFK Beograda koji je osvojio 20, šest manje ima tim sa "Tojo tajres Arene".

Prvi duel ova dva tima u aktuelnoj sezoni odigran je u Inđiji, i tada je domaći sastav slavio trijumf rezultatom 2:1.

RFK Novi Sad 1921 - Inđija

Petak, 1. novembar od 13 časova

Stadion ČSK-a u Čelarevu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading