SAKULJANI VERUJU U "PROCES": Polako se Borac vraća na staze stare slave - trener Rosulj je dugoročno rešenje!

Autor:

Sport

30.11.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac je na pola puta do ponovnog plasmana u viši rang.

SAKULJANI VERUJU U "PROCES": Polako se Borac vraća na staze stare slave - trener Rosulj je dugoročno rešenje!

Foto: FK Borac Sakule

Krenuo je bivši srpskoligaš od nule prošle godine, i uspeo je u povratničkoj sezoni u Opštinskoj ligi da se izbori za plasman u viši rang, a na dobrom je putu da to ponovi i u aktuelnom prvenstvu.

Republika

Sakuljani su nakon vicešampionske titule prošle godine, sada stigli do zvanja jesenjeg prvaka Druge južnobanatske lige (grupa Zapad). Učinak od 11 trijumfa i tri remija bio je dovoljan za prvo mesto, i bod prednosti u odnosu na prvog pratioca, Tempo iz Sefkerina. Dva puta je Borac zabeležio remi upravo sa prvim pratiocem, a pored toga podelio je bodove i sa Proleterom iz Mramorka na gostovanju (1:1).

Republika

Foto: FK Borac Sakule

Nenad Rosulj

Ciljevi kluba i uprave su dobro poznati, dogovorena je dugoročna saradnja sa trenerom Nenadom Rosuljem, i upravo je on za naš portal dao svoj komentar povodom prvog dela prvenstva:

- Mogu biti zadovoljan učinjenim, posebno što veći deo startne postave čine domaći igrači, što nam je i prioritet za budućnost. Iako je učinak dobar, mislim da smo mogli da imamo i bolji skor, ali šta je, tu je. Za drugi deo prvenstva moramo dobro da se spremimo, jer će svaki duel biti "finale", imajući u vidu da nam je Tempo na samo jedan bod zaostatka. Što se tiče prelaznog roka, to će biti poznato u narednom periodu, posle konsultacija sa upravom. Sigurno je da ćemo probati da zadržimo nosioce igre, mada, ako neko želi da ide, nećemo mu stajati na putu.

Rosulj je sa Borcem krenuo od nule, postavljen je jasan plan za dalji period, i on se polako realizuje. U Sakulama su svi jako optimistični, posebno što se vidi pravac u kojem ide klub, a to je da se da prilika "domaćim" igračima. Već na startu prolećnog dela prvenstva Sakuljane očekuje derbi, gostuju trećeplasiranoj Jugoslaviji iz Jabuke. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading