GUGL PAO U AMERICI I EVROPI! Katastrofa za korisnike!

Autor:

Razonoda

01.05.2024

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Globalna Gugl obustava uzrokovala probleme za hiljade korisnika

GUGL PAO U AMERICI I EVROPI! Katastrofa za korisnike!

Foto: Tanjug/AP

Gugl je izdao saopštenje o opasnom napadu


Gugl je pogodila globalna obustava koja utiče na hiljade korisnika. Prema DownDetectoru, problemi su se pojavili oko 11 sati po istočnom vremenu, zaustavljajući pretragu, veb sajt i Google Drive. Korisnici u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, delovima Evrope i Azije prijavili su probleme sa uslugama ovog tehnološkog giganta. Još uvek nije jasno koliko korisnika je pogođeno i šta je uzrok ovog tehničkog problema.

Problemi širom SAD-a i Velike Britanije

DownDetectorova mapa obustave za SAD pokazuje da korisnici prijavljuju probleme u Njujorku, San Francisku i delovima srednjeg zapada. U Velikoj Britaniji, Glazgov i Kembridž takođe su označeni crveno - ali Amerika izgleda da više oseća posledice obustave od drugih zemalja. Amerikanci su prijavili da vide serversku grešku prilikom pokušaja povezivanja sa Chrome-om, koji takođe zaostaje za neke korisnike.

Ovo je samo deo priče o globalnoj obustavi Gugl servisa, očekujte više ažuriranja kako se situacija bude razvijala.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading