ZA NASTAVAK USPEŠNE SERIJE: Na "Grbavici" dileme nema - pobeda je imperativ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiš delo krasi.

ZA NASTAVAK USPEŠNE SERIJE: Na "Grbavici" dileme nema - pobeda je imperativ!

Foto: FSU Kraljevica

Fudbaleri zaječarske FSU Kraljevice u jesenjem delu Zaječarske okružne lige ostvarili su skor od sedam pobeda, dva remija i tri poraza i u ovom momentu sa 23 osvojena boda zauzimaju petu poziciju na tabeli.

 

U prethodna tri prvenstvena duela Zaječarci su zabeležili isto toliko pobeda čime su znatno poboljšali svoj položaj na tabeli, a svakako svi u redovima FSU Kraljevice žele da jesen okončaju trijumfalno što bi im omogućilo da se tokom proleća uključe u borbu za sam vrh tabele i istorijski plasman u viši rang takmičenja.

Do odlaska na odmor FSU Kraljevica će u nedelju 3. decembra odigrati meč na pomoćnom terenu "Grbavice" protiv Šljivara koji je u dosadašnjem delu takmičenja osvojio svega četiri boda, a sedam dana kasnije sledi i zaostali meč 14. takmičarske runde kada će Zaječarci gostovati u Grezni ekipi Omladinca.

Foto: FSU Kraljevica

Zaječarci očekuju dve pobede za kraj šampionata

 

- Zaječarska okružna liga, 15. kolo:

FSU Kraljevica (Zaječar) - Šljivar (Šljivar)

Stadion: "Grbavica" - pomoćni teren

Datum: Nedelja, 3. decembar

Početak: 13 časova

Trba napomenuti da FSU Kraljevica u ovom momentu ima osam bodova manje u odnosu na vodeći dvojac Graničar iz Velikog Izvora i Midžor iz Kalne, ali i meč manje odigran, tako da bi sa maksimalnih šest osvojenih bodova do kraja jesenjeg dela sezone, istakli kandidaturu za sam vrh tabele koji bi na proleće bio i te kako dostupan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading