PRALAZNI ROK JE DVOSMERNA ULICA: Ugovori su potpisani sa trojicom novajlija - Petković se vraća u Partizan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.12.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki deo posla u zimskom prelaznom je okončan.

PRALAZNI ROK JE DVOSMERNA ULICA: Ugovori su potpisani sa trojicom novajlija - Petković se vraća u Partizan!

Foto: FK Polet Nikinci

Fudbaleri Poleta iz Nikinaca prvi deo sezone u okviru Međuopštinske lige Srem-Istok okončali su na osmoj poziciji sa pet pobeda i po četiri remija i poraza.

 

Ekipa je tokom prethodne jeseni prikupila 19 prvenstvenih bodova i u nastavak takmičenja ulazi sa deficitom od osam poena za ekipom Hajduka 1932 iz Šimanovaca koja se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za popunu višeg ranga takmičenja, Sremsku ligu.

Kako bi igrački kadar u nastavku šampionata bio konkurentan u borbi za visoki plasman, rukovodstvo kluba je i pored činjenice da je do otvaranje zimske transfer pijace ostalo mesec dana, praktično već sada okončalo prelazni rok.

Kako je preneo sportski direktor Zoran Vujanović, postignut je dogovor o tri ulazna i jednom izlaznom transferu.

Novi članovi Poleta iz Nikinaca postali su Goran Đurović (2001.) fudbaler koji pokriva obe krilne pozicije, a koji u Nikince stiže iz redova Partizana iz Vitojevaca i od koga se mnogo očekuje s obzirom da poseduje iskustvo igranja u Sremskoj ligi.

Iz redova Hrkovaca stižu Marko Antonić i Marko Obrovac. Obojica u 2000. godište.

Antonić je perspektivan napadač od kojeg se očekuje da "eksplodira" u Nikincima, dok je Obrovac fudbaler kojeg su povrede sprečile da već sada bude zvezda barem petog ranga srpskog klupskog fudbala, a koji je bio i velika želja trenera Živanovića.

Istovremeno, uz napomenu da su do meseca februara mogući još neki potpisi, sportski direktor Vujanović je istakao da je ekipu Poleta napustio Milan Petković koji ća tokom prolećnog dela sezona nositi opremu Partizana iz Vitojevaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading