RAZOČARAN SAM: Prvi čovek crveno-belih više nije mogao da ćuti - evo ko se sve našao na udaru predsednika kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati nisu onakvi kakvi su bili očekivani.

RAZOČARAN SAM: Prvi čovek crveno-belih više nije mogao da ćuti - evo ko se sve našao na udaru predsednika kluba!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Jedinstvo sa Uba smatrano je ekipom koja bi mogla iz drugog plana da se umeša u borbu za sam vrh tabele čime bi crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" ostvarili i istorijski plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Međutim, pored činjenice da se ekipa trenutno nalazi na samo četiri boda zaostatka u odnosu na Inđiju Toyo Tires koja zauzima poziciju koja po okončanju ligaškog dela takmičenja direktno vodi u Superligu Srbije, nakon meča 19. kola Prve lige Srbije medijima se javnosti obratio predsednik kluba Darko Matić.

Prvi čovek sportskog kolektiva sa Uba nije krio nezadovoljstvo:

- Kao neko ko je igrao fudbal, uvek sam izbegavao da kritikujem igrače. Posle današnje utakmice moram da kažem da sam razočaran zalaganjem naših fudbalera. Uz ovakvo ponašanje i igru, biće veliki uspeh završiti u plej-of zoni - vidnos razočaran je izjavio prvi čovek crveno-belih.

Da podsetimo, ekipa Jedinstva je remizirala u 19. rundi prvoligaškog karavana sa ekipom Tekstilca iz Odžaka rezultatom 1:1 u meču koji je odigran u Lajkovcu, s obzirom da se travnata podloga na stadionu "Dragan Džajić" trenutno nalazi u veoma lošem stanju.

Crveno-beli su trenutno osmoplasirani sa skorom od sedam pobeda i po šest remija i poraza i jasno je da im u narednom periodu predstoji velika borba za plasman u plej-of fazu takmičenja.

Jedinstvo je u aktuelnoj sezoni kao domaćin poraženo jedino od ekipe OFK Beograda u trećoj takmičarskoj rundi krajem meseca avgusta rezultatom 0:3, ali svakako sve na Ubu boli činjenica da maksimalan učinak nije zabeležen u mečevima protiv Smedereva 1924, OFK Vršca, Inđije Toyo Tires i sada Tekstilca iz Odžaka. Da su samo neki od navedenih mečeva okončani trijumfalno, crveno-beli bi već sada bili glavni kandidati za plasman u elitu.

Da podsetimo, do odlaska na zimsku pauzu Jedinstvo će odigrati još jedan susret. Crveno-bele narednog vikenda očekuje teško gostovanje u Lazarevcu ekipi Kolubare.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading