BODOVI OTPUTOVALI LAJKOVAČKOM PRUGOM: Remi crveno i plavo-belih - slađi deo kolača odlazi u Odžake!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viša sila je uslovila da važan susret ne mogu da odigraju na svom terenu.

BODOVI OTPUTOVALI LAJKOVAČKOM PRUGOM: Remi crveno i plavo-belih - slađi deo kolača odlazi u Odžake!

Foto: FK Železničar Lajkovac

Usled katastrofalnog stanja terena na stadionu "Dragan Džajić", meč 19. kola Prve lige Srbije u kojem su se za bodove borile ekipe Jedinstva sa Uba i Tekstilca iz Odžaka, odigran je na stadionu Fudbalskog kluba Železničar u Lajkovcu.

 

I jedni i drugi trenutno se nalaze u gornjem delu tabele, a pre odigravanja susreta bilo je jasno da će pobednik steći zavidnu prednost u borbi za plasman u plej-of, što kasnije omogućava i borbu za poziciju koja može dovesti i do promocije u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Prvih 45 minuta meča proteklo je bez golova, a uslovni domaćin ovog susreta, ekipa u crveno-beloj sportskoj opremi do rezultatske prednosti stiže u trećem minutu nastavka susreta.

Nakon upotrebljivog centaršuta sa desnog krila, Zubairu je uspeo kratko loptu da prosledi do Kvaku Karikarija koji trese mrežu golmana Bojana Braća za veliku radost domaćih igrača.

Ipak, tačno pola sata kasnije nakon odličnog centaršuta na drugoj strani, Radovan Avram glavom trese mrežu ekipe sa Uba, poravnava rezultat i donosi svojoj ekipi zlata vredan bod.

Foto: FK Tekstilac Odžaci

Detalj sa derbi susreta u Lajkovcu

 

- Prva liga Srbije, 19. kolo:

Jedinstvo (Ub) - Tekstilac (Odžaci) 1:1 (0:0)

Strelci: K. Karikari u 48. minutu za Jedinstvo; R. Avram u 78. minutu za Tekstilac

Stadion: FK Železničar , Lajkovac

Gledalaca: 200

Sudija: Uroš Ržić

Žuti kartoni: A. Bogdanović, I. Zubairu (Jedinstvo); N. Marjanović, P. L. Ukačukvu (Tekstilac)

Jedinstvo (Ub): Jovanović, Bogdanović, Doderović, Zubairu (Adamović), Karikari (Hamis), Miladinović (Denić), Milanović, Milićević, Pivaš (Dimitrić), Radovanović, Vladisavljević.

Tekstilac (Odžaci): Brać, Dimković, Luković (Goldin), Marjanović, Popović, D. Stojanović (Rajković), S. Stojanović (Avram), Ukačukvu, Vasić, Zličić (Đurić), Zulfić.

Podelom bodova niti jedan od rivala ne može biti preterano zadovoljan, a priliku za popravljanje utiska Ubljani će imati narednog vikenda kada će gostovati u Lazarevcu ekipi Kolubare, dok će Tekstilac na svom terenu dočekati novobeogradski Radnički.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading