PITANJE LEVOG BEKA JE REŠENO: Iskusni defanzivac parafirao ugovor - formira se bedem pred golom uoči borbe za šampionsku titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan transfer je realizovan.

PITANJE LEVOG BEKA JE REŠENO: Iskusni defanzivac parafirao ugovor - formira se bedem pred golom uoči borbe za šampionsku titulu!

Foto: Facebook.com

Rukovodstvo OFK Siriga već je okončalo veliki posao u zimskom prelaznom roku kojim je znatno ojačan defanzivni bedem.

 

OFK Sirig je prvi deo šampionata u okviru Prve novosadske lige okončao na drugoj poziciji sa skorom od 11 pobeda, tri remija i jednog poraza i u prolečni deo šampionata ulazi sa tri boda manje u odnosu na jesenjg šampiona, ekipu Šajkaša 1908 iz Kovilja.

Klub je po okončanju jesenjeg dela takmičenja odlučio da pojača igrački kadar kako bi se od narednog proleća ravnopravno uključio u borbu za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug,a tim povodom novi član kluba je postao Milan Đanković.

Reč je o iskusnom tridesetogodišnjem levom beku koji može da odgovori zadacima duž kompletne leve aut linije i koji u redove plvo-belih stiže iz novosadske Slavije.

Treba napomenuti da je u pitanju fudbaler koji poseduje i superligaško iskustvo, s obzirom da je bio član BSK Borče u periodu kada se ovaj sportski kolektiv takmičio u elitnom rangu.

Foto: OFK Sirig

Nova akvizicija OFK Siriga - Milan Đanković

 

- Milan Đanković

Datum rođenja: 15. jun 1993. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: BSK Borča (Beograd), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Radnički (Šid), ŽSK (Žabalj), Borac (Šajkaš), Jedinstvo (Rumenka), TSK (Temerin), Slavija (Novi Sad)

Kada je reč o nastavku takmičenja, OFK Sirig u prvom prolećnom kolu gostuje u Suseku istoimenoj ekipi koja trenutno drži fenjerašku poziciju u elitnom rangu novosadskog fudbala. 

Treba napomenuti da je OFK Sirig doveo i novog šefa stručnog štaba. ekipu će u nastavku takmičenja voditi Branislav Antić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading