PO UGLEDU NA SLAVNOG VOJSKOVOĐU ČIJE IME NOSE: Vojvoda Stepa Stepanović redom ruši rivale - nova titula je na dohvat ruke! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored činjenice da su stigli do jesenjih lovorika, učinak u prvom delu šampionata mogao je biti i bolji.

PO UGLEDU NA SLAVNOG VOJSKOVOĐU ČIJE IME NOSE: Vojvoda Stepa Stepanović redom ruši rivale - nova titula je na dohvat ruke! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

Iza fudbalera Vojvode Stepe Stepanovića iz Draginja su sjajna tri meseca takmičenja u okviru Mačvanske okružne lige.

 

Od ekipe koja je gotovo punu deceniju egzistirala u međuopštinskom rangu srpskog klupskog fudbala, malo ko je očekivao ostvarenja do kojih je došlo, a ekipa je u 15 prvenstvenih mečeva zabeležila deset pobeda, četiri remija i samo jedan poraz. Istovremeno postigli su fudbaleri iz Draginja 44, a primili svega 18 pogodaka.

Inače treba napomenuti da je ekipa FK Vojvoda Stepa Stepanović formirana pre nešto više od jedne decenije kao naslednik nekadašnjeg Fudbalskog kluba Draginje koje se krajem 90-tih godina XX veka sa dosta uspeha takmičilo u okružnoj ligi.

Navedeno ostvarenje tokom prvog dela šampionata svakako predstavlja veliki uspeh. Klub je prethodne sezone, plasmanom u viši rang takmičenja dobilo na samopouzdanju što je dovelo do nastavka sjajnih partija i u okružnoj ligi. 

Pre svega, klub predvodi agilno rukovodstvo koje dobro zna šta želi i kako željeno da ostvari, dok su treneri sa igračima i kapitenom i najboljim strelcem Strahinjom Lazićem izneli najveći teret takmičenja na najbolji mogući način.

Istovremeno, obre igre i rezultati privukli su pažnju velikog broja ljubitelja fudbala, koji prate mečeve svojih ljubimaca, kako na domaćem terenu, tako i na gostovanjima.

 

- Lista strelaca FK Vojvoda Stepa Stepanović u jesenjoj 2023/24 sezoni:

Strahinja Lazić 17 golova +7 asistencija

Strahinja Pajčin 3

Dražen Dobrić 3

Nemanja Poledica 3

Filip Antonić 3

Ognjen Dukić 3

Đorđe Todorić 3

Saša Ignjatović 1

Nenad Stanojević 1

Aleksandar Vasić 1

Darko Damnjanović 1

Stefan Barjaktarov ( golman ) 1+3 asistencije

Goran Stojanović 1

Ognjen Maletić 1

Milan Mihailović 1

Tokom narednog proleća cilj svih u klubu jeste da ekipa nastavi utabanim stazama uspeha, da borbu za šampionski pehar privede kraju na željeni način i time obezbedi istorijski plasman u Zonu Kolubarsko-mačvansku.

Kada je reč o zimskom prelaznom roku, plan je da se u tim vrate igrači iz Draginja koji nastupaju u drugim sredinama, čime će trener Pušić imati dužu klupu i pojačanu konkurenciju za sva mesta u timu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading