NEKADAŠNJI GOLMAN CRVENO-BELIH STIGAO NA "TEATAR SNOVA": Defanzivni bedem sada je još jači - proleće donosi borbu za šampionsku titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje je stiglo u Ravnje.

NEKADAŠNJI GOLMAN CRVENO-BELIH STIGAO NA "TEATAR SNOVA": Defanzivni bedem sada je još jači - proleće donosi borbu za šampionsku titulu!

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Fudbaleri OFK Zeke Buljubaše iz Ravnja prvi deo sezone u okviru Međuopštinske lige Srem-Zapad okončali su na drugoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na jesenjeg šampiona Borac 1925 iz Martinaca.

 

Ekipa sa popularnog "Teatra snova" ostvarila je skor od devet pobeda i po dva remija i poraza, što im daje šansu da se u nastavku sezone ravnopravno uključi u borbu za šanmpionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Sremsku ligu.

Kako bi navedeno i ostvarili, klub iz Ravnja je angažovao prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Novi fudbaler "Zeke" postao je čuvar mreže Dragoslav Čupić.

Reč je o iskusnom tridesetpetogodišnjem golmanu koji u Ravnje stiže iz ekipe LSK Laćarka na čijem golu se nalazio u prethodnih godinu i po dana. 

Tokom dosadašnje igračke karijere Čupić je nastupao za Budućnost sa Salaša Noćajski, Partizan iz Drenovca, kao i za sremskomitrovački Radnički.

Republika

Foto: OFK Zeka Buljubaša

"Teatar snova" u Ravnju

 

Da podsetimo, fudbaleri iz Ravnja prolećni deo sezone započinju gostovanjem u Vašici gde će se sastati sa ekipom Napretka. U prvom ovosezonskom susretu dve ekipe, Zeka Buljubaša je na svom "Teatru snova" slavio sa ubedljiviih 7:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading