OSTVARENI REZULTATI SU ISPOD SVIH OČEKIVANJA: Sledi sastanak uprave kluba i igrača - u planu je kompletna REORGANIZACIJA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sjaja do očaja...

OSTVARENI REZULTATI SU ISPOD SVIH OČEKIVANJA: Sledi sastanak uprave kluba i igrača - u planu je kompletna REORGANIZACIJA!

Foto: FK Kaluđerica 1969

Fudbaleri Kaluđerice 1969 prethodnu 2022/23 takmičarsku godinu okončali su na maestralan način u okviru Prve beogradske lige - "grupa C". Tokom 24 prvenstvena duela crveno-crno-beli su zabeležili 21 pobedu, jedan remi i dva poraza uz impresivan gol količnik 109:16.

 

Zahvaljujući navedenom, klub je obezbedio plasman u viši rang takmičenja, Beogradsku zonu gde se očekivalo da će nastaviti sa sličnim ostvarenjima i da će biti u najmanju ruku konkurentni za plasman u gornjem delu tabele.

U prvih pet mečeva zonskog takmičarskog ranga ekipa je zabeležila dva trijumfa, a zatim klub ulazi u rezultatsku krizu tokom koje je u dva meseca zabeležio devet uzastopnih neuspeha što ih je dovelo na ivicu ponora. Posebno treba napomenuti da je sastav koji je samo par meseci ranije postizao čak četiri i po gola po meču, došao u situaciju da na 14 utakmica svega pet puta pronađe put lopti do mreže.

Tračak nade pojavio se u poslednjem jesenjem susretu kada je ekipa Kaluđerica 1969 rezultatom 2:1 savladala OFK Žarkovo čime su sačuvane kakve takve nade da se opstanak u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala na proleće može ostvariti.

Foto: FK Kaluđerica 1969

U Kaluđerici se nadaju boljim ostvarenjima na proleće

 

Po okončanju jesenjih borbi za bodove, klub je putem društvenih mreža nalaizirao aktuelnu situaciju:

- Polusezona je gotova i nežemo se osvrtati unazad, tražiti krivca i razlog loših rezultata, već treba odmah krenuti na posao i spremati se za drugi deo. Pobedom u poslednjem kolu pojavile su se šanse u borbi za opstanak i ovom prilikom bi hteli da se zahvalimo Danku Palaliću što je imao hrabrosti da preuzme ekipu u najgorem trenutku, trgne ih malo i osvoji barem tri boda koja nam mnogo znače. U subotu 2. decembra sledi važan sastanak uprave i igrača, a očekuje se uskoro i redovna Skupština kluba, kao i konpletna reorganizacija.

Da podsetimo, ekipa Kaluđerice 1969 u ovom momentu ima čak 12 bodova zaostatka za ekipom Napretka iz Medoševca koja se nalazi na poziciji koja po okončanju ligaškog dela takmičenja vodi u baraž nakon kojeg će biti poznat klub koji će naredne godine biti deo zonskog takmičenja u prestonici.

 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading