VEK POSTOJANJA KLUBA: Među mnogobrojnim čestitkama, jedna od najdražih je stigla sa beogradske Marakane!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko slavlje upriličeno je u Belanovici.

VEK POSTOJANJA KLUBA: Među mnogobrojnim čestitkama, jedna od najdražih je stigla sa beogradske Marakane!

Foto: FK Kačer

Naseljeno mesto u opštini Ljig, status varošice je dobilo početkom 1904. godine, a manje od dve decenije kasnije formiran je Fudbalski klub Kačer koji je pre samo nekoliko dana proslavio veliki jubilej, vek postojanja.

 

Ekipa Kačera trenutno se takmiči u okviru Opštinske lige Lajkovac-Ljig-Mionica i nakon prvog dela šampionata sa skorom od tri pobede, isto toliko remija i četiri poraza i 12 osvojenih bodova, zauzima sedmu poziciju na tabeli i u ovom momentu nalazi se daleko od uključenja u borbu za sam vrh tabele.

U psolednjem prvenstvenom susretu koji je odigran pe dve nedelje Kačer je na gostovanju u Stepanju savladao istoimenu ekipu sa ubedljivih 5:0 čime je napravio iskorak na tabeli i najavio bolja rezultatska ostvarenja u prolećnom delu sezone.

Po okončanju borbi za prvenstvene bodove u Belanovici je upriličena velika proslava povodom stogodišnjice postojanja kluba. Tim povodom čestitke sportskom kolektivu iz Belanovice su uputili mnogobrojni klubovi, kao i opštinski, okružni i regioonalni savezi, a jedna od najdražih čestitki stigla je i iz redova aktuelnog srpskog fudbalskog šampiona, ekipe Crvene zvezde.

 

Na prigodnom poklonu stoji:

- Za vek postojanja, ljubavi prema fudbalu i sportskog entuzijazma. Srećan 100. rođendan.

Fudbaleri Kačera koji su se prethodne sezone takmičili u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala Zone Kolubarsko-mačvanske, narednog proleća će pokušati da ostvare što bolje rezultate kojim bi najavili povratak na stare staze uspeha.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading