ŠEF STRUČNOG ŠTABA JE PROMENJEN, ALI JE CILJ ISTI: Sirig cilja plasman u viši rang sa Antićem na klupi!

Autor:

Sport

02.12.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brza reakcija uprave.

ŠEF STRUČNOG ŠTABA JE PROMENJEN, ALI JE CILJ ISTI: Sirig cilja plasman u viši rang sa Antićem na klupi!

Foto: OFK Sirig

Tokom jesenjeg dela prvenstva u redovima Siriga ostvaren je jedan od boljih rezultata u poslednje vreme, ekipa se nalazi na drugom mestu na tabeli, sa samo tri boda zaostatka za liderom.

Republika

Učinak Siriga od 11 trijumfa, tri remija i jednog poraza bio je dovoljan za zauzimanje pozicije koja trenutno kroz baraž daje priliku za plasman u viši rang takmičenja, ali i mesto koje direktno vodi u isti nije daleko. Vodiće se velika borba između prva četiri tima na tabeli za plasman u Vojvođansku ligu "Jug".

Pre desetak dana stigla je informacija da je došlo do prekida saradnje sa Nenadom Rajićem, dosadašnjim trenerom Siriga. Uprava kluba nije želela da čeka, odmah su krenuli u potragu za novim šefom stručnog štaba, i u toku jučerašnjeg dana je sklopljen dogovor sa novim licem. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFK Sirig (@ofk_sirig)

 

Branislav Antić (42) sada već bivši trener Cementa iz Beočina vodiće sastav Siriga u predstojećem periodu. Antić je na klupi Beočinaca ceo početkom sezone, ali nije uspeo da ostvari nešto bolje rezultate u Vojvođanskoj ligi "Jug", gde ekipa zimsku pauzu provodi na poslednjem mestu na tabeli.

Novi trener Siriga je u karijeri pored Cementa vodio i Indeks i Slogu iz Teremina, njegovim dolaskom uprava nije promenila ciljeve za aktuelnu sezonu, plasman u viši rang takmičenja je i dalje prioritet i to je put kojim će se voditi i Antić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading