DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Važan šraf u redovima lidera napušta klub - oproštaj je bio emotivan! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.12.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U životu sve ima svoj početak i kraj.

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Važan šraf u redovima lidera napušta klub - oproštaj je bio emotivan! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

Fudbaleri kruševačkog Trayala nezadrživo grabe ka šampionskoj tituli i povratku u prvoligaški karavan iz kojeg su spletom okolnosti ispali po okončanju takmičarske 2022/23 sezone.

 

Pod rukovodećom palicom trenera Ivice Momčilovića, popularni "gumari" su tokom nedavno okončane jeseni u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana ostvarili stoprocentni učinak. U 15 odigranih mečeva zabeleženo je isto toliko pobeda uz fantastičan gol količnik od 38 datih i svega šest primljenih pogodaka.

Kruševljani već sada imaju čak 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani pirotski Radnički, ali će u nastavak takmičaenja ući osetno oslabljeni.

Naime, usled privatnih obaveza ekonom Trayala Dragica Mihajlović napušta klub, a tim povodom "gumari" su upriličili oproštaj koji će svima ostati u sećanju.

 

Istevremeno se klub na emotivan način oprostio od važnog šrafa putem društvenih mreža:

- Zbog privatnih obaveza naš ekonom Dragica Mihajlović više neće biti deo kluba. Ovom prilikom joj se zahvaljujemo na predanom radu jer je u svakom trenutku vodila računa da se "gumari" prikažu u blistavom izdanju i opremi na kojoj se nikada nisu videli tragovi prethodnih utakmica.

Prigodne poklone gospođi Mihajlović uručio je šef stručnog štaba Ivica Momčilović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading