NOVO POJAČANJE NA "TEATRU SNOVA": Mladi i perspektivni defanzivni fudbaler stigao je u Ravnje!

Autor:

Sport

02.12.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava radi planski.

NOVO POJAČANJE NA "TEATRU SNOVA": Mladi i perspektivni defanzivni fudbaler stigao je u Ravnje!

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Nalazi se ekipa Zeke u samom vrhu tabele, u Ravnju se uveliko prave planovi za nastavak prvenstva i svi u klubu žele da ekipa stigne do plasmana u Sremsku ligu

Republika

Na "Teatru snova" u Ravnju se sanjaju veliki snovi, zaostatak za liderom, Borcem 1925 (Martinci) je pet bodova, što je svakako dostižno, imajući u vidu da su na proleće u opticaju 39 bodova. Prelazni rok u redovima Zeke otvoren je dolaskom iskusnog golmana, Dragoslava Čupića, a već je uprava dogovorila i drugog novajliju.

Druga akvizicija uprave Zeke za predstojeću transfer pijacu je Mladen Ilić (16), koji dolazi iz redova Budućnosti (Salaš Noćajski). Ilić je mlad i perspektivan fudbaler koji je još u karijeri branio i boje Zmaja iz Noćaja, na prošloj adresi je bio član višeg ranga takmičenja, ali je nedostatak iskustva presudio da promeni sredinu i da potraži preko potrebne minute za dalji razvoj.

Republika

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Mladen Ilić novi "zeka"

Ilić podjednako dobro može da odgovori zadacima na poziciji štopera i levog beka, u proteklom periodu je pored seniorskog tima Budućnosti bio i član kadetske selekcije. Njegovim dolaskom uprava Zeke je nakon golmana, ojačala i defanzivnu liniju tima, i u narednom periodu se mogu očekivanja pojačanja i na ofanzivnim mestima.

Sastav Zeke prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju Napretku (Vašice), protiv koga je na otvaranju sezone zabeležio trijumf rezultatom 7:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading