NOVA-STARA "JEDINICA" U REDOVIMA JESENJEG PRVAKA: Uprava Rušnja planski otvara zimski prelazni rok!

Autor:

Sport

02.12.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan otišao, jedan došao, bilans na nuli.

NOVA-STARA "JEDINICA" U REDOVIMA JESENJEG PRVAKA: Uprava Rušnja planski otvara zimski prelazni rok!

Foto: FK Rušanj

Bila je ekipa Rušnja prošle godine u samom vrhu tabele Prve beogradske lige (grupa B), ali su sezonu završili na trećem mestu, tik ispod pozicije koja vodi u viši rang takmičenja, situacija u aktuelnoj takmičarskoj godini je dosta bolja.

Republika

Sastav Rušnja će zimsku pauzu sa učinkom od 12 trijumfa i samo jednog poraza provesti na prvoj poziciji na tabeli, sa pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, tim Strelca iz Mislođina. Upravo će se između ova dva kluba voditi velika borba za mesto koje vodi direktno u viši rang, i za šansu kroz baraž.

Broj primljenih golova jesenjeg prvaka može da bude određena briga za čelne ljude kluba, mrežu Rušnja su protivnički fudbaleri tresli u 16 situacija na 13 utakmica, i po broju primljenih golova nalaze se na četvrtom mestu sa vrha. Uprava kluba je odmah po završetku prvenstva krenula sa pronalskom igrača za "potpis" u predstojećem prelaznom roku, i već su stigle određene informacije iz njihovih redova.

Republika

Foto: FK Rušanj Beograd

Aleksandar Jevtić, nova "jedinica" Rušnja

Prvi novajlija u redovima jesenjeg pravaka biće iskusni golman Aleksandar Jevtić, reč je o čuvaru mreže koji je već branio boje Rušnja, i ovo će biti njegov povratnički mandat u ekipi. Takođe, istom prilikom je objavljeno da će dosadašnja "jedinica", Nikola Marić karijeru nastaviti na drugoj adresi.

Nalazi se sastav Rušnja u odličnoj seriji, niz od šest vezanih trijumfa je odlična "podloga" za nastavak prvenstva na proleće. Jesenji prvak drugi deo sezone otvara na gostovanju sastavu Krtinske, koji je na otvaranju prvenstva savladao rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading