DOGOVOR JE POSTIGNUT: Fanfare u Divostinu, tužna violina u Grbicama!

Autor:

Sport

28.11.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok još nije zvanično počeo, ali su dogovori već aktivni.

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Fanfare u Divostinu, tužna violina u Grbicama!

Foto: Facebook.com

Napredovao je fudbalski klub Divostin iz godine u godinu, od trećeg ranga, preko drugog, trenutno se ekipa takmiči u Prvoj ligi Kragujevca, a uspeh u aktuelnom prvenstvu je jedan od većih u poslednjih par godina.

Republika

Divostin je prvi deo prvenstva završio sa učinkom od deset trijumfa, jednog remija i dva poraza, sve to je bilo dovoljno za prvu poziciju na tabeli, kojom se dobija i epitet jesenjeg prvaka. Ekipa će zimsku pauzu provesti sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca. U toku jučerašnjeg dana održana je proslava igrača, uprave, sponzora i velikog broja simpatizera kluba, a već danas su čelni ljudi obradovali sve svoje navijače.

Prvo dogovoreno pojačanje za prolećni deo prvenstva je golman Bogdan Jakovljević (21). Ovaj golobradi čuvar mreže je svoju karijeru gradio u Radničkom iz Kragujevca, Apolonu, Šumadiji 1903, Slogi iz Požege, Jagodini, dok je proteklih godinu dana bio član Slobode (Grbice) gde je i napravio prve fudbalske korake.

Republika

Foto: FK Divostin

Bogdan Jakovljević

Mladi golman je uspešno prošao lekarske preglede, i prvog dana zimskog prelaznog roka će i zvanično postati novi igrač Divostina. Uprava kluba će u predstojećem periodu dobro analizirati dostupne fudbalere na transfer pijaci, jesenja titula je dodatni podstrek svima da se radi još jače i bolje, i da se nadogradi sportski kolektiv na svim poljima.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading