PRELAZNI ROK NIJE POČEO, A VEĆ JE ZAVRŠEN VELIKI POSAO: Ostanak Radmanovca je potvrđen na svečanoj večeri!

Autor:

Sport

28.11.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao uprave.

PRELAZNI ROK NIJE POČEO, A VEĆ JE ZAVRŠEN VELIKI POSAO: Ostanak Radmanovca je potvrđen na svečanoj večeri!

Foto: OFK Bikić Do

Zimski prelazni rok zvanično u Srbiji još nije počeo, ali imajući u vidu da se lopta kotrlja još samo na zvaničnim mečevima prva dva ranga takmičenja u našoj zemlji, uveliko se vrše pregovori o angažovanjima novajlija.

Republika

Fudbalski klub OFK Bikić iz istoimenog mesta se već pet godina takmiči u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Zapad), gde trenutno sa 17 osvojenih bodova zauzima osmo mesto na tabeli, na kojem će provesti zimsku pauzu.

Prošle nedelje ekipa je odigrala međunarodnu prijateljsku utakmicu sa prijateljima iz Slovačke, nakon toga su svi prisustvovali i popularnom "trećem poluvremenu", a tom prilikom je nastala fotografija koja je obradovala sve simpatizere kluba. Vukašin Radmanovac (29) odlučio je da i u drugom delu sezone nosi dres Bikića, a po svemu što se može čuti, dogovorena je načelno dugoročna saradnja. 

Republika

Foto: OFK Bikić Do

Radmanovac je već osvajao pehar za Bikić Do

Radmanovac igra na poziciji polušpica, ali može da podjednako odgovori i zadacima na obe krilne pozicije. U dosadašnjem toku prvenstva zabeležio je 11 nastupa i tom prilikom je upisao tri gola i pet asistencija, imajući u vidu da je ekipa mrežu rivala tresla u 17 navrata, Vukašin je učestvovao u polovini postignutih pogodaka. 

Ostanak Radmanovca je jedna briga manje za upravu u predstojećem periodu, očekuje se da se igrački kadar pojača na pojedinim pozicijama, i da se od starta proleća sa nešto boljim rezultatima napravi proboj ga gornjem delu tabele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading