VANJA IZGORELA OD LJUBOMORE ZBOG STANISLAVA I MAJE? Njen potez ostavio je javnost u u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao da će uraditi!

VANJA IZGORELA OD LJUBOMORE ZBOG STANISLAVA I MAJE? Njen potez ostavio je javnost u u ŠOKU!

Foto: Instagram.com,TV Pink/printscreen

Vanja Ignjatović, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, nedavno je bila tema broj jedan u medijima zbog navodnog kontakta sa Stanislavom Krofakom pre nego što je on postao učesnik rijaliti programa "Elita". Mnogi su se pitali da li je između njih postojalo nešto više od prijateljstva, a dodatno su spekulacije podgrejane kada je Vanja Krofaku poslala čestitku potpisavši se sa "Tvoj plavi medvedić". 

Republika

Foto: instagram, pink/printscreen

Vanja poslala poruku Stanislavu Krofaku u Elitu

Iako su oboje demantovali da su bili u emotivnom odnosu, jedan detalj je potpuno razotkrio situaciju. Kada se Krofak upustio u vezu sa Majom Marinković, Vanja ga je otpratila sa Instagrama. Ovo potez je izazvao nove spekulacije i postavio pitanje da li je time potvrdila sve sumnje gledalaca ili je ipak nešto drugo u pitanju.

Republika

Foto: instagram.com

Vanja otoratila Stanislava sa Instagrama

Mnogi su komentarisali i pokušali da protumače postupke Vanje Ignjatović i Stanislava Krofaka, stvarajući različite teorije o njihovom odnosu. Kad se on trk uselio u rijaliti dobijao je razna pitanja o odnosu sa reperovom bivšom ženom, a čak se spekulisalo da je zbog upoznavanja sa njom došao u Novi Sad, gde su proveli zajedničko vreme, ali je on to demantovao, iako mu dosta ljudi nije poverovalo u te reči. 

Ostaje da vidimo kako će Stanislav reagovati ako sazna da ga je uklonila sa Instagrama, kao i šta će Maja Marinković imati da joj prouči, ako infirmacija stigne do "Elite". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nuna

01.05.2024 07:23

nenad do pobede a ova sa slike je njevagova crkveno zakonita zena ma sta on i zadrugari mislili.sto znaci gresna