ODLIČNA POLUSEZONA JE IZA KLUBA: Rankovac se u novom-starom društvo snašao više nego dobro!

Autor:

Sport

28.11.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego dobri rezultati za novajliju u ligi.

ODLIČNA POLUSEZONA JE IZA KLUBA: Rankovac se u novom-starom društvo snašao više nego dobro!

Foto: FK Rankovac Nakučani

Uspeo je tim iz sela Nakućana u okolini Šapca kroz letošnji baraž da stigne do Međuopštinske lige Pocerina, u koju se vratio nakon dve godine u opštinskom rangu takmičenja.

Republika

Solidan rezultat zabeležio je sastav Rankovca nakon ulaska u viši rang takmičenja, zimsku pauzu ekipa će provesti na deobi četvrte pozicije sa 21 osvojenim bodom. Bodovni saldo obezbeđen je uz pomoć šest trijumfa i tri remija, dok je klub u četiri utakmice ostao praznih šaka. Ono po čemu se izdvaja tim iz Nakućana jeste da je prošlogodišnjem članu okružnog ranga, Jevremovcu uspeo da nanese poraz rezultatom 6:1, što je jedan od ubedljivijih u poslednje vreme za trenutnog jesenjeg prvaka.

Što se tiče samog igračkog kadra, najviše se itakao Rajko Marjanović (37) koji je mrežu rivala zatresao u osam navrata, dok jedan put manje tu učinio Jovan Šešić (34). Reč je o igračima koji su već duži vremenski period u Nakućanima, i jedni su od iskusnijih u klubu. Listu strelaca dopunjuje Nemanja Isailović sa četiri, odnosno Nikola Isailović sa tri pogotka. Po jednom su "ugurali" loptu u mrežu Bogojević, Alimipić, Đekić, Jović, Pavlović i Radaković.

Mogu biti zadovoljni u redovima Rankovca na dosadašnjem učinku, posebno iz razloga što je samo jedan od četiri poraza zabeležen ubedljivom razlikom, dok su preostala tri bila sa samo jednim golom zaostatka. Upravi kluba sada predstoji period analize i verovatno pronalaska par fudbalera tokom zimskog prelaznog roka kako bi se igrački kadar dodatno ojačao za iskušenja u prolećnom delu prvenstva.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading