U GODAČICI SE RETKO KO NAIGRA FUDBALA: Kolektiv Jedinstva je jedan od kvalitetnijih rivala u ligi!

Autor:

Sport

28.11.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilj uprave se zna, "domaći" igrači i što bolja pozicija na tabeli na proleće.

U GODAČICI SE RETKO KO NAIGRA FUDBALA: Kolektiv Jedinstva je jedan od kvalitetnijih rivala u ligi!

Foto: FK Jedinstvo Godačica

Postao je klub iz Godačice redovan učesnik Međuopštinske lige FS Raškog okruga, i vremenom je stigao i do učestalog pozicioniranja u gornjem delu tabele.

Republika

Fudbalski klub Jedinstvo iz Godačice je najudaljeniji na teritoriji grada Kraljeva, nalazi se pod obrnocima Gledičkih planina, i po mnogima rivalima jedno od težih gostovanja u ligi. Prethodna rečenica dobija na težini ako se pogleda da je na stadionu u Godačici "pao" i aktuelni jesenji prvak, sastav Ribnice (Jovac). Odlično su ove sezone igrali fudbaleri trenutno šestoplasiranog tima na tabeli, 19 osvojenih bodova zabeleženi su sa šest trijumfa i jednim remijem, dok su na šest mečeva ostali praznih šaka.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Godačica

U Godačici svi vole fudbal

Ciljevi čelnih ljudi kluba su uglavnom realni, a to je plasman u gornjem delu tabele, i siguran opstanak u ligi. Igrački kadar je mahom sačinjen od fudbalera iz Godačice i okolnih sela, i to su pretežno mlađi igrači uz par iskusnijih, što bi se reklo, spoj mladosti i iskustva. U zadnjih par godina se dosta ulagalo u infrastrukturu i teren, osposobljene su prostorije, postavljeni su tuševi u obe svlačionice, teren je trenutno sigurno za ligu iznad.

Što se tiče igračkog kadra i predstojećeg perioda, uprava će pokušati da vrati par "domaćih" igrača koji se trenutno takmiče u okružnoj ligi. Tim iz Godačice se pre 14 godina takmičio u Raškoj okružnoj ligi, ali je tada krenuo od nule, i sada je trenutno "na sredini". 

Prolećni deo prvenstva Jedinstvo otvara protiv sastava Stubala pred svojim navijačima, prvi duel ova dva tima na startu sezone dobio je domaći klub rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading