IZNENADNA ODLUKA ABIJA: Nakon titule jesenjeg prvaka, dobro poznato lice u Opovu i okolini menja sredinu!

Autor:

Sport

30.11.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je vreme za povratak na staru adresu?

IZNENADNA ODLUKA ABIJA: Nakon titule jesenjeg prvaka, dobro poznato lice u Opovu i okolini menja sredinu!

Foto: FK Voja Gačić

Zimski prelazni rok i dalje zvanično nije počeo, ali su načelni dogovori između igrača i klubova uveliko u toku.

Republika

Jesenji prvak Druge južnobanatske lige (grupa Zapad), Borac iz Sakula je na putu opravka i povratka kluba na staze stare slave. Na tom putu se ovog leta našao i Selvidin Abdula (36), svima dobro poznat kao Abi, ali je odlukom igrača došlo do rastanka.

Popularni Abi je za naš portal obrazložio svoju odluku da napusti Sakule:

- Zaista sam uživao u vremenu provedenom u Borcu, ali sam osetio da je došlo vreme za novi izazov. Borac je veliki tim, dobro organizovan sa dobrim igračkim kadrom sastavljen od iskusnih i veoma talentovanih mladih igrača, dolaskom ovde napravio sam iskorak u daljoj karijeri. Uz par dobrih pojačanja ja se iskreno nadam da će zadržati to prvo mesto na kojem su sada, meni je ova polusezona bila najlepši deo fudbalskog života, nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala saigračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to, uvek sam osećao njihovu podršku, baš zato sam odluku da odem doneo kao znak zahvalnosti i želje da Borcu uvek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na stadionu Sveti Nikola, verujem da su godine uspeha tek pred klubom, a ja ostajem uvek tu za moj Borac, uvek svim srcem..

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Abi i Gačić ponovo zajedno

Selvidin je kroz karijeru bio član velikog broja klubova, pre Sakula bio je član Voje Gačić u periodu od šest meseci, i po svemu do sada što se može čuti u Pančevu, popularni Abi je odlučio da se vrati u četu trenera Miodraga Gačića sa kojim ima i više nego odlične odnose. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading