NAKON ISTORIJSKIH REZULTATA - ODLAZAK: Zimsku pauzu provede tik ispod lidera, ali će od proleća igrački kadar predvoditi novo lice!

Autor:

Sport

22.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šteta..

NAKON ISTORIJSKIH REZULTATA - ODLAZAK: Zimsku pauzu provede tik ispod lidera, ali će od proleća igrački kadar predvoditi novo lice!

Foto: OFK Sirig

Trenerski posao nekad ume da bude jako nezahvalan, često se može videti kako klubovi i pored dobrih rezultata uručuju prekid saradnje trenerima, ali ima situacija u kojim i šefovi stručnog štaba odluče da je vreme za rastanak, uprkos odličnom bodovnom saldu.

Republika

Fudbalski klub OFK Sirig početkom ove takmičarske godine preuzeo je Nenad Rajić (40), u uvodnih pet kola zabeležena su tri trijumfa i dva remija, kasnije je napravljena serija u kojoj su na deset mečeva zabeležena osam trijumfa, uz po jedan remi i poraz. Sve to je bilo dovoljno da se klub pozicionira na drugom mestu na tabeli Prve novosadske lige.

Sirig će sa 36 osvojenih bodova zimsku pauzu provesti kao vicešampion, sa tri boda zaostatka za liderom, u samom vrhu tabele nalaze se još dva tima koja će na proleće voditi bitku za najviši plasman, ali će drugoplasirani u novu godinu ući sa novim šefom stručnog štaba.

Nenad Rajić je proteklog vikenda nakon kraja jesenjeg dela prvenstva odlučio da se povuče sa mesta šefa stručnog štaba, pa će uprava kluba imati zadatak da pronađe novog trenera za vreme zimske pauze. Rajić je pre Siriga bio u Vojvodini iz Bačkog Gradišta, u poslednje tri godine vodio je još i Indeks, Vojvodinu iz Perleza i Mladost iz Bačkog Jarka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OFK Sirig (@ofk_sirig)

 

Aktuelni rezultati su za fudbalski klub istorijski, i uprava nije htela da bude prepreka želji sada već bivšeg trenera za promenu sredine. Dosadašnji postignuti rezultati u ligi su na zaista visokom nivou, i što se tiče Rajića, neće sigurno biti previše vremena na "birou rada", dok će upravi Siriga sigurno biti teško da nadomesti njegov odlazak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading