ATMOSFERA DOSEŽE STEPEN KLJUČANJA: Pobednik može biti samo jedan - poslednje kolo donosi direktnu borbu za titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve staje u predstojećih 90 minuta fudbala.

ATMOSFERA DOSEŽE STEPEN KLJUČANJA: Pobednik može biti samo jedan - poslednje kolo donosi direktnu borbu za titulu!

Foto: FK Bratstvo Bratmilovce

Takmičenje u okviru Međuopštisnke jablaničke lige, kada je jesenji deo šampionata u pitanju, stiglo je do same završnice, a kada je reč o šampionu i dalje postoje čak tri nepoznanice.

 

Pojam derbi sa sobom nosi mnogo nervoze, uzbudljivosti, očekivanja i nadanja. Ekipa Bratstva iz Bratmilovca u duel ulazi motivisana sa jasnom željom da savlada ekipu iz sela Vlase koja je u dosadašnjem toku prvenstva najviše pokazala i koja se može pohvaliti činjenicom da sa 45 postignutih i svega 14 primljenih golova predstavlja najbolji i napad i odbranu u okviru međuopštinskog takmičenja.

Domaćin se nalazi u seriji od devet uzastopnih trijumfa i svakako ima veliku želju da jubilarnom desetom pobedom u nizu stigne i do jesenjih lovorika, a poseban motiv ekipi Bratstva predstavlja i činjenica da se meč igra na njihovom terenu, na kojem kako i u klubu ističu, protivniku je za uspeh potrebno mnogo više od fudbalskog znanja.

Uoči predstojećeg meča rukovodstvo sportskog kolektiva iz Bratmilovca se obratilo i navijačima:

- Dragi Bratmilovčani, ljubitelji fudbala i simpatizeri naše Bratovije potrebniji ste nam više nego ikada. U nedelju 26.novembra vaša podrška i pesma sa tribina našeg stadiona je nikad više poželjnija i značiće nam mnogo, budite naš dvanaesti igrač i pomozite nam da pobedom postanemo prvaci jesenjeg dela prvenstva. Ovakva atmosfera u klubu, koja je na vrhuncu, se od samog osnivanja kluba ne pamti. Naš klub je u odličnom naletu, a igrači su spremni da daju 101% sebe i u nedelju "poginu" za klub, za Bratmilovce, za vas. Očekujemo vas u nedelju u što većem broju.

Foto: FK Bratstvo Bratmilovce

Derbi nakon kojeg više ništa neće biti isto

 

- Međuopštinska jablanička liga, 15. kolo:

Bratstvo (Bratmilovce) - Derbi 2016 (Vlase)

Stadion: u Bratmilovcu

Datum: Nedelja, 26. novembar

Početak: 13 časova

Uoči predstojećeg derbi susreta svoja očekivanja izneli su trener domačeg sastava Marko Stošić, kao i kapiten Miloš Tasić.

- Prava utakmica za kraj jesenjeg dela prvenstva. Neka bolji pobedi. Čestitao bih svojim momcima na zalaganju tokom celog prvenstava. Imali smo male padove, ali smo to prevazišli i podigli igru na viši nivo. Idemo dalje, očekujemo pobedu u nedelju i da odemo na zasluženu pauzu. Protivničkoj ekipi želim puno sreće u daljem takmičenju - istakao je strateg kluba iz Bratmilovca.

- Kao najiskusniji, kapiten i igrač koji je najduže u ovom klubu želim da pohvalim sve moje saigrače i da im čestitam na uspešnoj polusezoni, da im se zahvalim što su mi ukazali poverenje da budem "vođa" ove sjajne ekipe. Od ovog derbija očekujem da nastavimo sa odličnim rezultatima, hrabru igru moje ekipe, borbu svih 90 minuta i da svi koji budu došli da nas podrže budu ponosni na nas nakon utakmice. Verujem u ove momke, zajedno smo od samog početka i znam da me neće razočarati - poručio je kapiten Tasić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading