NEKADAŠNJA VEDETA PARTIZANA VODI CRVENO-BELE KA TITULI: Trese mreže kao od šale - druga mladost Brane Ilića! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez njega ništa ne bi bilo moguće.

NEKADAŠNJA VEDETA PARTIZANA VODI CRVENO-BELE KA TITULI: Trese mreže kao od šale - druga mladost Brane Ilića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri GFK Slovena iz Rume jesenji deo šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na liderskoj poziciji sa četiri boda prednosti u odnosu na najbližeg rivala, ekipu Železničara iz Inđije.

 

U poslednja tri prvenstvena duela, klub iz Rume je ostvario tri sjajna rezultata. Nakon pobede u velikom derbiju nad gradskim rivalom 1. majem rezultatom 2:0, crveno-beli su sa 2:1 savladali najvećeg konkurenta u borbi za titulu inđijski Železnilčar, da bi "tačka na i" bila stavljena prethodnog vikenda kada je GFK Sloven slavio u Novim Banovcima nad Omladincem rezultatom 3:1.

Šampion iz Rume je tokom 15 prvenstvenih duela postigao 28 pogodaka, a čak deset golova su delo nekadašnje vedete beogradskog Partizana, Brane Ilića. Tridesetosmogodišnji napadač doživljava novu mladost u redovima kluba iz Rume i potpuno je jasno da sa njim u sastavu GFK Sloven sigurnim korakom gazi ka Prvoj ligi Srbije što bi svakako bio istorijski rezultat ukoliko se zna da su crveno-beli pre samo pet sezona bili deo Područne fudbalske lige Sremska Mitrovica.

 

 

- Brana Ilić:

Datum rođenja: 16. februar 1985. godine

Mesto rođenja: Golubinci

Igračka karijera: Zemun (Zemun), Rad (Beograd), PArtizan (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Aktobe (Kazahstan), PAS Janjina (Grčka), Aris Solun (Grčka), Kišvarda (Mađarska), Inđija Toyo Tires (Inđija), Železičar (Pančevo), Feniks 1995 (Stara Pazova), GFK Sloven (Ruma)

Ekipu iz Rume u prvom prolećnom kolu očekuje duel protiv Bečeja 1918 koja je na startu nove sezone savladala crveno-bele u Rumi rezultatom 1:2 i navedeni susret može biti dobar pokazatelj može li GFK Sloven od naredne jeseni krenuti u žetvu prvoligaških bodova što bi bilo istorijsko ostvarenje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading